Bu Da Pekmezli Transfer

Amatör küme takımlarından Aladağ Gücü, daha evvel değişik takımlarda da forma giymiş olan 35 yaşındaki Oktay Karakan’ı kadrosuna kattı.

SPOR 17.10.2019, 17:56
Bu Da Pekmezli Transfer

Futbolcu ile görüşme yapan kulüp başkanı Hüseyin Ayanoğlu, takımda maddi sorunların olduğunu ve bu yüzden Oktay Karakan’a para veremeyeceklerini ama ilçede üretilmiş olan “andız pekmezi” karşılığında sözleşmenin imzalanabileceği ifade etti.

Karakan, başkan Ayanoğlu’nun 1 senelik sözleşme karşılığı andız pekmezinden 10 kilogram verme teklifine olumlu baktı. Tarafların birbirleri ile anlaşması ile matadorbet giriş kulübün tesislerinde Ayanoğlu’yla beraber buluşan Oktay Karakan, 10 kg pekmezin de getirildiği törende, kendisini 1 seneliğine Aladağ Gücü’ne bağlamış olan sözleşmeye imzasını attı.

Her iki tarafından  memnun olduğu sözleşme ile alakalı konuşan Oktay Karakan, kendisinin bu sezon için de Aladağ Gücü’nde olacağını, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu, kulüp maddi olarak zor durumda olduğundan 10 kilogram pekmez teklifini kabul ettiğini ve her şeyin güzel olacağını dile getirdi.

Yorumlar (0)
21°
parçalı bulutlu
banner202