Bornova Belediyespor Seyircisini Bekliyor

Türkiye Basketbol Ligi’nde yükselen Bornova Belediyespor, kendi evine ilk maçına çıkacak.

Bornova Belediyespor Seyircisini Bekliyor

Bu sezon Türkiye Basketbol Ligi’ne yükselen Bornova Belediyespor kendi evinde ilk maçına çıkıyor. Sezonun ilk maçını Manisa deplasmanında yapan yeşil-beyazlı ekip, 18 Ekim Cuma günü, Altındağ Atatürk Spor Kompleksi’nde Samsunspor ile karşılaşacak. Karşılaşma saat 18.00’da oynanacak.

Geçirdikleri dokuz sezondan sonra çıktığı 1’inci Lig’de genç bir kadro ile mücadele eden Bornova Belediyespor, kendi evlerinde oynayacakları ilk maçta tüm Bornovalı sporseverleri karşılaşmayı izlemeye davet ediyor. Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Antrenör Zafer Aktaş ve takım kaptanı Eren Kocatürk, konuyla ilgili Bornovalı sporseverlere çağrı yaptı.

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Bornova Belediyespor’un üst liglere alışkın bir takım olduğunu vurgularken, “Yıllar sonra yeniden 1. Lig’de mücadele ediyoruz. Mütevazı bir bütçe ile gençlerden oluşan bir kadro kurduk. Amacımız centilmence mücadele edip, iyi basketbol oynamak. Tüm bunlar seyirci ile anlam kazanacaktır. Bornovalı sporseverleri mutlaka yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

Antrenör Zafer Aktaş da yaptığı açıklamada kadronun gençlerden oluştuğunu ifade ederken, “Bizler oyuncularımıza güveniyor, iyi işler yapacaklarına inanıyoruz. Gelin, bu gençlere destek olun” diye konuştu. Tecrübeli kaptan Eren Kocatürk ise, tribünlerin dolu olmasının motivasyonlarına çok büyük katkı sağlayacağını belirtti. matadorbet giriş

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202