Bergama Belediyespor’un Olağanüstü Kongresi Yapıldı

Bergama Belediyespor'un olağanüstü kongresi yapıldı. Bergama Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleşen kongrede başkanlık seçimine tek listeyle gidildi.

SPOR 18.09.2020, 18:08 Ecem Atabay
Bergama Belediyespor’un Olağanüstü Kongresi Yapıldı

Kongreye katılan üyelerin tamamının oyu ile yeni yönetim kurulu seçildi. Hasan Canoğlu başkanlığında ki liste Ali Tanrıverdi, Fuat Yaramış, İbrahim Koç, Muhammet Şahin, Murat Özbek, Onur Karasu, Özgür Kahriman, Sebahattin Güzel, Subutay Ünver, Tuncer Çalışkan, Ural Köylü ve Yiğit Burcu’dan oluştu.

BAŞKAN KOŞTU; “GÖREVE GELDİĞİMİZDE HERŞEYDE OLDUĞU GİBİ BERGAMASPOR’DA KÖTÜ BİR DURUMDAYDI”

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, aynı zamanda onursal başkanlığını yürüttüğü Bergama Belediyespor'un yeni yönetimine başarı dileğinde bulundu. Kongrenin hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Başkan Koştu, "Bugün yaptığımız olağanüstü kongremizle yeni yönetim belirlendi. Bugüne kadar yönetim kurulunda görev almış ve kulübe büyük emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz yıl görev aldığımızda kulübümüzde büyük sıkıntılar vardı. Ligden düşmüştü. Her şey de olduğu gibi Bergamaspor’da kötü bir durumdaydı. Göreve geldiğimiz gibi Bergamaspor’umuzu ele aldık ve 3. Lige, hak ettiği yere taşıdık. Geçtiğimiz yıl Bergamaspor’umuzu 3.lige yükselten Kulüp Başkanımız Bilir Altay ve yönetimine, sporcularımıza, taraftarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yeni sezonda yine zirveyi arzuluyoruz. Yeni Başkan Hasan Canoğlu ve yönetime başarılar diliyorum. Bergama Belediye Kulübümüz futbolda olduğu gibi birçok farklı branşta da mücadele veriyor. Futbolda olduğu gibi diğer branşlarda da başarılı olmak zorundayız. Kulübümüz Pandemi dolayısıyla şuan kısıtlı olarak çalışmalarını yürütüyor. Ama bu şartlar düzelince birçok branşta başarılı olacağımıza inanıyorum. Yeni başkanı ve yönetimini kutluyorum” dedi.

KULÜP ÖNCEKİ BAŞKANI ALTAY; “TESADÜFLERE YER VERMEDEN TAKIMIMIZI ŞAMPİYON YAPTIK”

Seçimlerin ardından bir konuşma yapan Kulüp önceki dönem Başkanı Bilir Altay, iyi bir sezon geçirdiklerine dikkat çekerek, “İlk günden işimizi severek, bilerek ve tesadüflere yer vermeyerek takımımızı namağlup şampiyon yaptık. Yeni başkana da görevinde başarılar diliyorum” dedi.

KULÜP YENİ BAŞKANI CANOĞLU; “ÖNCEKİ DÖNEM KAZANILAN ŞAMPİYONLUK ASLA UNUTULMAYACAKTIR”

Geçtiğimiz sezon en yakın rakibine 10 puan fark atarak Kulüp Başkanı Bilir Altay ve yönetimi tarafından Bergama Belediyespor’un namağlup olarak şampiyon yapıldığına dikkat çeken yeni Başkan Hasan Canoğlu, Bilir Altay ve yönetimini kutladı. Kulüp yeni başkanı Canoğlu, “Bu başarı asla unutulmayacaktır. Yeni sezon hazırlıkları için biz de kısa zamanda nokta transferlerle takımı sahaya indirdik. Belediye Başkanımız ve Kulüp Onursal Başkanımız Hakan Koştu’nun maddi ve manevi desteği bizleri onurlandırdı ve daha çok hırslandırdı. Bu pazar sezonun ilk maçına çıkacağız. Sonrasında yönetim kurulu görev dağılımımızı yapacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde yapamayacağımız iş yoktur. Geçmiş dönemde Bergamaspor’umuza hizmet eden tüm başkan ve yönetimlere teşekkür ederim” dedi.

Kongre sonrası 2019-2020 sezonu için yaptırılan şampiyonluk formaları kongreye katılan tüm üyelere dağıtıldı. Belediye Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanı Hakan Koştu, kulüp eski başkanlarından Ahmek Özbatılı’ya forma hediye etti. Yine kulüp eski başkanlarından Hakkı Özlü’ye ve kulübün halef ve selef başkanları Bilir Altay ve Hasan Canoğlu’da bir birbirlerine şampiyonluk forması hediye ettiler.

Yorumlar (0)
açık
banner202