Altaylı Kadın Futbolcular Mistral Carrera’da Çalıştı

Kadının gücü sloganıyla kurulan Altay Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı, Mistral Carrera’da 3D postür analizi ve yağ ölçümü ile salon çalışması yaptı. Mistral Carrera ve Altay Spor Kulübü işbirliği çerçevesinde Altay Kadın Futbol Takımı, salon çalışmalarını Mistral Carrera tesislerinde gerçekleştirdi.

SPOR 09.10.2020, 17:08 Ecem Atabay
Altaylı Kadın Futbolcular Mistral Carrera’da Çalıştı

Futbolcuların kuvvetlenmesi aşamasında önemli bir yer tutan salon çalışmalarının kadın futbol takımları için daha da önemli olduğu vurgulanırken, Altaylı kadın futbolcular ağırlık, kuvvet ve kondisyon çalışmaları yanı sıra spinbike ile ter döktüler.

Mistral Carrera olarak Altay Spor Kulübü ile işbirliği yaptıklarını söyleyen Mistral Carrera Yönetim Kurulu Başkanı Melih Kahramaner, İzmir’in en önemli kulüplerinden biri olan Altay ile daha önce Erkek A futbol takımını iki kez ağırladıklarını, şimdi de “kadının gücü” gibi anlamlı bir sloganla kurulan Altay Kadın Futbol takımı ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını söyledi.

Altay ile bu tarz işbirliklerinin devam edeceğini söyleyen Kahramaner, “Altaylı kadın futbolculara başarılar diliyorum, umuyorum diğer kulüplerimize de kadın futbol takımı kurma konusunda Altay Spor Kulübü örnek olur. İzmir’imizin en önemli kulüplerinden biri olan Altay’ımızın Mistral Carrera olarak yanındayız” diye konuştu.

Yorumlar (0)
17°
açık
banner202