Altay’da 23 Nisan Coşkusu

Altay Spor Kulübü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutladı. Korana virüs nedeniyle sokağa çıkma yasağının uygulandığı günde Siyah-beyazlı kulüp, bayram coşkusunu sosyal medya hesaplarından yansıttı.

SPOR 23.04.2020, 14:27
Altay’da 23 Nisan Coşkusu

Altay Profesyonel Şube Sorumlusu Hilmi Bozok, Teknik Direktör Yalçın Koşukavak, Sportif Direktör Murat Uluç, A takım futbolcuları, spor okullarında forma giyen öğrenciler ve Altaylı minik taraftarlar çektikleri videolarla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Siyah-beyazlı kulübün Başkan Özgür Ekmekçioğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajında şunları ifade etti: “23 Nisan, Türk Milleti'nin kendi geleceğini belirlediği, egemenliğin millet iradesine bırakıldığı ve milletin bağımsızlığını tüm dünyaya haykırdığı, Türk tarihinin önemli dönüm noktalarından birisidir. Türkiye Büyük Millet Meclisimiz tam bir asırdır Türk Milleti’nin iradesinin tescil ettiği yerdir. En umutsuz günlerimizde bile gönlümüzü bayram yerine çeviren bu mutlu günün mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve onun kahraman silah arkadaşlarını şükranla, rahmetle anıyoruz. Yarının teminatı olan çocuklarımıza yarının gözüyle bakalım ki yarınlarımız aydınlık olsun; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun."

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202