Altay Süper Lig hedefini perçinledi!

TFF 1. Lig’de Hatayspor’u yenerek İzmir’deki galibiyet serisini sürdüren Altay Süper Lig yolunda bütünleşti.

SPOR 11.03.2020, 14:03
Altay Süper Lig hedefini perçinledi!

Lider Hatayspor’u mağlup ederek rakiplerine gözdağı veren Altay, tüm camiasıyla Süper Lig hedefine odaklandı. İlk etapta 10.000 kart hedefiyle Passolig atağı başlatan Altay yönetimi hafta içi ve gündüz oynanmasına rağmen zorlu müsabakada tribün desteğini arkasına almayı başardı.

Altay Profesyonel Şube Sorumlusu Hilmi Bozok, ligin bitimine 7 maç kala her müsabakayı final niteliğinde gördüklerini, Süper Lig hedefinde en büyük avantajlarının camiadaki istek ve beraberlik olduğunu söyledi. Bozok; ‘‘Takımımız Altay camiasına layık olmak için çabalıyor. Hatayspor maçını sıralamayı bilmeden izleyen bir futbolsever kesinlikle Altay'ı lider zannederdi. Karagümrük deplasmanında da bize yakışan bir oyun sergileyeceğiz. Bornova ve Kemalpaşa belediye başkanları maçımıza gelerek bize destek oldular. Kendilerine teşekkür ederken bundan sonra kalan 3 iç saha maçımıza kentimizin tüm belediye başkanlarını ve sivil toplum örgütlerini bekliyoruz. Unutulmasın ki Altay kazanırsa İzmir kazanır. Süper ligde olmamız şehrimizin sosyal, kültürel ve ticari hayatını da hareketlendirecektir.

TARAFTAR VE EFSANELERE TEŞEKKÜR

10.000 kart hedefiyle Passolig atağı başlatan Başkanımız Özgür Ekmekçioğlu ve yönetim kurulumuz, bilet fiyatlarında da indirime gitti. Taraftarımız da hafta içi ve mesai saatinde oynanan müsabakada üzerine düşeni yaptı. Passolig kampanyamıza Altay 19on4 Store'da büyük ilgi var. Cumartesi 19:00'a kadar mobil ekip mağazamızda Altay Passolig kartı hizmetine devam edecek. 10000 barajını hep birlikte aşarak Akhisar, Osmanlı ve Erzurum maçlarımızı Bornova’da kapalı gişe oynamak istiyoruz. Öte yandan Ayfer Elmastaşoğlu, Altay Dağdelen, Şanver Göymen, Ramazan Kurşunlu, Fatih Egedik, Tamer Kanböre gibi farklı jenerasyonlardan gelen efsane Altaylılar’ın yer aldığı 25 unutulmaz ismin desteği de tribünde bize güç verdi.  Cumartesi günü deplasmanda oynayacağımız Karagümrük maçında bize ayrılan deplasman tribününü doldurup yarattığımız sinerjiyi sürdürmeliyiz.’’ şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
20°
açık
banner202