Altay, Millî Arada Çalışmalarına Son Gaz Devam Ediyor

Takımın güçlü sol beki Özgür Özkaya ise transfer sezonunda rakip takımların güçlü isimleri kadrolarına kattıklarını, fakat kendi takımının ise çok daha oturmuş bir kadro ile başarılı olduğunu beyan etti.

SPOR 07.09.2019, 16:36
Altay, Millî Arada Çalışmalarına Son Gaz Devam Ediyor

Siyah beyazlı Altay Futbol Kulübü, federasyonun millî takım arasında verdiği lig arasından dolayı bir sonraki deplasman olan Boluspor karşısında hazırlıklarını sürdürüyor. Takımın teknik direktörü Sait Karafırtınalar, verilen lig arasında çalışmalara son hızıyla devam ettiklerini, ara öncesinde de Balıkesirspor karşızında aldıkları zaferle moral depoladıklarını ifade etti. Tecrübeli teknik adam, bu döneme moralle girmenin çok önemli olduğunu ve fizikî olarak eksikliklerimiz olmasına rağmen bireysel çalışmalara ağırlık verdiğini, önümüzdeki süreçte de bunun çok yararlarını göreceklerini dile getirdi.

Takımın güçlü sol Casinomaxi beki Özgür Özkaya ise transfer sezonunda rakip takımların güçlü isimleri kadrolarına kattıklarını, fakat kendi takımının ise çok daha oturmuş bir kadro ile başarılı olduğunu beyan etti. Başarılı sol bek, son lig maçı olan Balıkesirspor'u yenmelerinin de kendilerine moral verdiğini ve yeni maçlar için hazırlıklarını tam gaz devam ettirdiklerini ifade etti. Önümüzdeki süreçte çok daha başarılı bir kariyer çizeceklerini belirten Özkaya, her şeyin çok güzel olacağını duyurdu.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202