Altay Kahvaltıda Moral Depoladı

Altınordu ile oynayacakları derbinin hazırlıklarına tam kadro olarak devam eden Altay, Güzelbahçe’de yapılan keyifli bir kahvaltıyla stres attı.

SPOR 18.10.2019, 17:33
Altay Kahvaltıda Moral Depoladı

Siyah-Beyazlı takım; Kulübün Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, futbolcular ve teknik ekibin de katılmış olduğu kahvaltıda Pazar akşamında oynanacak İzmir derbisinden önce beraberlik mesajı verdi.

Sportif Direktör Özden Töraydın, takımın kondisyonlarının her geçen gün arttığını ifade ederek derbide mutlaka 3 puan almayı amaçladıklarını tekrarladı. Yoğun antrenman programından başka teknik heyet ile beraber oyuncuların motivasyonlarını artırmak için değişik çalışma ve etkinlikleri planladıklarını ifade eden Töraydın, Türk futbolunun 2 köklü camiasının karşılaşacağı derbide futbol namına tüm güzelliklerin gerçekleşeceğinden emin olduklarını dile getirerek herkese Fair-Play mesajını iletti.

Töraydın, yakın ilgilerinden ötürü Güzelbahçe Kaymakamı Hüseyin Kulözü ve Güzelbahçe İlçe Milli Eğitim Müdürü Öznur Çetin’le misafirperverliklerinden dolayı Mahalle Güzelbahçe işletmecisi Veysel Erkoç’a da teşekkür etmeyi unutmadı.

Yorumlar (0)
13°
az bulutlu
banner202