Albayrak çiftinin oğlunun da Koronavirüs testi pozitif çıktı

"Fatih hocamızın sağlığı çok iyi".Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Koronavirüs testleri pozitif çıkan Abdurrahim Albayrak ve eşi Şükran Albayrak'ın yanı sıra oğulları Hikmet Albayrak'ın da test sonuçlarının pozitif olduğunu açıkladı.

SPOR 25.03.2020, 15:50
Albayrak çiftinin oğlunun da Koronavirüs testi pozitif çıktı

Galatasaray TV'de açıklamalarda bulunan Cengiz, Galatasaray içinde çıkan Koronavirüs vakalarını değerlendirdi. Cengiz'in açıklamaları şöyle: 

"Fatih hocamızın sağlığı çok iyi, maşallah yerinde. Karşılıklı espriler yaptık, sağlığı yerinde. Sevenleri sevinsin, rakipleri biraz daha çalışsın. Bende bilinen belirtelerin hiçbiri yok. Test yapıldı bunun sonuçlarını bekliyoruz. Velev ki korona geldi... Bizim doktorlardan aldığımız bilgi, kitlenin zaman içerisinde yüzde 80'inin bu virüse yakalanacağını söylüyor. Kalan yüzde 20 için devlet bir ulusal savaş içinde. İlgili bakanlıkların dediklerine uymamız gerekiyor. Bütün departmanlarımızı evden çalışmaya sevk ettik. Bu bir pandemi. Bu salgından kaçış görünmüyor, önemli olan vücut direncini en üstte tutarak, yönergelere titizlikle uyarak bu salgını atlatmak."

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202