Abidin Necimoğlu Turnuvası'nda Heyecan Devam Ediyor

Bugüne kadar düzenlediği vefa turnuvalarıyla İzmir'de ve kendi bünyesinde iz bırakmış pek çok ismi anan Küçük Kulüp Derneği, Abidin Necimoğlu Turnuvası ile heyecanlı maçlara ev sahipliği yapıyor.

SPOR 23.09.2020, 13:40 Ecem Atabay
Abidin Necimoğlu Turnuvası'nda Heyecan Devam Ediyor

Türkiye Tenis Federasyonu Asbaşkanı Bülent Necimoğlu'nun yakın zamanda kaybettiği babası Abidin Necimoğlu'nu anma adına düzenlenen turnuvanın finali, 1 Ekim'de gerçekleşecek. Geçtiğimiz günlerde Küçük Kulüp'e gelerek yakın dostu Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Araştırma Görevlisi Dr. Erkan Urkan'la korta çıkarak maç yapan Bülent Necimoğlu, turnuvanın kendisi için çok anlamlı olduğunu ifade etti. Küçük Kulüp yönetimine teşekkür eden Necimoğlu, ''Öncelikle Başkan Emre Sarıgedik'e bu konuyla ilgili bize destek olduğu için çok teşekkür ediyoruz. Böyle güzide bir kulüpte babamın anısına bir turnuva düzenledik. Bu bizlere manevi olarak çok büyük huzur verdi. Katılan arkadaşlarıma ayrıca çok teşekkür ederim, çok güzel ilgi gösterdiler. Babam çağdaş, ileri görüşlü bir insandı. Spora çok önem verirdi. Onun adını bir nebze de olsa yaşatmamız, bizleri gururlandırdı. Burada olması bizleri çok mutlu ediyor. Küçük Kulüp Derneği'ne desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim'' diye konuştu.

TTF BAŞKANI KATILACAK

Turnuvanın sponsorluğunu üstlenen Bülent Necimoğlu ve turnuva ekibiyle bir araya gelen Küçük Kulüp Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik, Türkiye Tenis Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Durmuş'u, Abidin Necimoğlu Turnuvası'nın finalinde ağırlayacaklarını söyledi. Turnuvanın çok heyecanlı geçtiğini ifade eden Sarıgedik, "Necimoğlu Ailesi, bugüne kadar sporun pek çok branşına yöneticilik düzeyinde önemli desteklerde bulundu. Kıymetli dostum Bülent Necimoğlu'nun babasını böyle bir turnuvayla anıyor olmayı çok önemsiyorum. Zira yakın dostluğumuz beni aileden hissettiriyor. Tenis dostlarımızın turnuvamıza ilgisi çok iyi. Türkiye Tenis Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Cengiz Durmuş'un da İzmir'deki bu anlamlı turnuvanın final gününde kente geleceğini ve kazanan sporculara ödüllerini bizzat vereceğini öğrendik, bu bizi çok mutlu etti'' diye konuştu.

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202