Kızı İçin Kanseri Yenecek

İzmir’de 2017 yılında rahim ağzı kanseri olduğunu öğrenen 26 yaşındaki Dilara Sığırcı, bu mücadelede kızı, ailesi, sanatçı Haluk Levent ve arkadaşlarının desteği ile hayata tutunmaya çalışıyor.

SAĞLIK 19.09.2019, 18:39 19.09.2019, 19:20
Kızı İçin Kanseri Yenecek



Dilara Sığırcı, iddialara göre rahmi alındıktan sonra gördüğü kemoterapi ile 'iyileştin' denilerek evine gönderildi.. Ancak Dilara Sığırcı üç ay sonra sancılandı ve kanserin omurgasına, akciğerine ve beynine sıçradığı anlaşıldı. Kemoterapi tedavisine başlanan Dilara, 8 kür sonunda başarısız olan kemoterapi nedeniyle zarar gören organlarından bir haftada 3 farklı ameliyat geçirdi.


En Büyük Mücadelesi Kızı


Tedavi sürecinde eşinden boşanan genç annenin, en büyük desteği 5 yaşındaki kızı Asya, ailesi ve arkadaşları oldu. Kızı için yaşama sıkı sıkı sarılan Dilara'yı tedavi sürecinde hiç yalnız bırakmayan arkadaşı Üseyd Öztuzcu ve Asyabahis 'Masal Gezgini' adlı Facebook grubu üyeleri, Küba aşısından kök hücre nakline kadar her yöntemi araştırıp immünoterapi yöntemini keşfetti. Bu yöntemin Türkiye'de çok pahalı olduğunu  öğrenen arkadaşları, Haluk Levent'e ulaşarak destek istedi. Bu sayede tedavinin ilk aşaması için gereken para toplandı ve Dilara’ya umut oldu.


Haluk Levent Yine Tam Destek


Yanan İzmir ormanlarının yeniden ağaçlandırılması için destekte bulunacağını söyleyen ve konser vermek için İzmir'e gele ünlü sanatçı Haluk Levent, Dilara'yı da ziyaret etti. Genç anneyle görüşen ünlü sanatçı, kendisine bu süreçte mücadelesinde yanında olacağını iletti.

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202