Hollandalı Kadınlar: ‘’İstanbul’da Sakat Bırakıldık.’’

500’den fazla Hollandalı kadının İstanbul’da yağ aldırma, göğüs ve kalça düzeltme gibi çeşitli estetik operasyonlar esnasında sakat bırakıldığını iddia etmesi üzerine konu ile ilgili Türkiye Sağlık Bakanlığı harekete geçerek soruşturma ve inceleme başlattı.

SAĞLIK 28.09.2019, 16:53 28.09.2019, 16:57
Hollandalı Kadınlar: ‘’İstanbul’da Sakat Bırakıldık.’’

‘’Türk kalça kralı tarafından sakat bırakıldık.’’ diyen 500’ü aşkın Hollandalı kadın birçok mecrada kampanya başlattı. Uygun fiyatları sebebiyle İmed İstanbul isimli estetik cerrahi kliniğini seçtiklerini ifade eden Hollandalı kadınlar, Facebook üzerinden de grup kurarak seslerini duyurmayı amaçlıyor.

Konu ile ilgili grup kurucusu Cheyenne isimli Hollandalı vatandaş şu açıklamada bulundu: ‘’ Zübeyde Akbaş adlı kişinin sahibi olduğu İmed, Facebook üzerinden de ciddi bir reklam kampanyası yapıyor ve biz de aynı mecrayı kullanarak onlara aynı şekilde cevap vermek istedik. Aynı zamanda ameliyatların öncesinde Türkçe hazırlanmış olan sözleşmeleri imzalamış olduğumuz için de herhangi Betasus bir yasal hak talebinde bulunamıyoruz. Dolayısıyla sesimizi ancak bu yollarla insanlara ulaştırabiliyoruz ve mücadelemize devam edeceğiz. ‘’ dedi.

Hollanda’nın çok satamlar arasında yer alan gazetesi De Telegraaf, ‘’ Türk Kalça Kralı Tarafından Sakat Bırakıldık.’’ manşeti ile haber yaparak İstanbul İmed’de ameliyat olan Hollandalıların yaşadıkları problemleri kaleme aldı.

Konu ile ilgili Sağlık Bakanlığı araştırmalarına devam ederken yapılması gereknlerin mutlaka gerçekleşeceğini ifade etti.

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202