Çeşme Belediyesi Dr. Tayfun Aydemir Sağlıklı Yaşam Merkezi hizmete açılıyor!

Çeşme Belediyesi Dr. Tayfun Aydemir Sağlıklı Yaşam Merkezi’ni çok yakında hizmete açıyor.

SAĞLIK 05.10.2020, 12:01 Ecem Atabay
Çeşme Belediyesi Dr. Tayfun Aydemir Sağlıklı Yaşam Merkezi hizmete açılıyor!

Sosyal belediyecilik anlayışı ile hayata geçirdiği projelerle adeta devrim yapan Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran ilçede bir ilke imza attı. İçerisinde 2 adet Sosyolog, 1 adet Psikolog, 1 Fizyoterapist, 1 Fizik Tedavi teknikeri ve 2 adet hemşire ve 1 adet berberin bulunduğu Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde bir adet de Hasta Nakil Aracı da yer alıyor.

Hasta Nakil Aracı ile mesai saatlerinde, belediye sınırları içerisinde ikamet eden yatalak, düşkün ya da bir hastalık, kaza veya operasyon nedeniyle oturamayacak durumda olan vatandaşların evinden hastaneye ve hastaneden tekrar evine nakli sağlanacak

“Evde Sağlık Hizmeti” verilecek

Sağlıklı Yaşam Merkezi içerisinde aynı zamanda “Evde Sağlık Hizmetleri” birimi de yer alacak. Sosyal ve ekonomik açılardan yoksulluk ve yoksunluk içindeki yaşlı bireylerin, yatalak hastaların; yara bakımları, hekim tarafından düzenlenen tedavilerin takibi ve uygulanması, kişisel bakım ve eğitimleri ile sosyal, kurumsal yönlendirme ihtiyaçlarının karşılanması işinin ev ortamında yapılması gibi hizmetler verilecek.

Hasta Nakil Aracı ve Evde Sağlık Hizmetleri’nden faydalanmak isteyen vatandaşların

0232 729 87 29 numaralı telefonu arayarak randevu alabilecek.

“Her şey söz verdiğimiz gibi…”

Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, sosyal belediyecilik anlayışı ile verdiği sözleri tek tek hayata geçirdiklerini belirterek; “Çeşme Belediyesi olarak amacımız, evde yaşlı ve yatalak hastalara bakım hizmetleriyle birlikte bu kişilere koruyucu, önleyici sağlık hizmetler vererek hasta ve hasta yakınlarının yaşam kalitesini attırıp evlerinde konforu yaşatarak, onlara yalnız olmadıklarını hissettirmektir. Çeşme’ye yıllarca emek vermis, her evde anısı, her hemşehrimizde hakkı olan Çeşmeliler’in çok büyük kıymet verdiği Tayfun Aydemir’in adını Sağlıklı Yaşam Merkezi’mizde yaşatmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202