Aliağa Belediyesi Koronavirüse Geçit Vermiyor

İzmir’in Aliağa ilçesinde sağlıklı ortamlar oluşturmak için hijyen çalışmalarına dört koldan devam eden Aliağa Belediyesi, dezenfekte işlemlerini kesintisiz sürdürüyor. Aliağa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler kentteki apartmanları ve kamu binalarını koronavirüse karşı dezenfekte ediyor.

SAĞLIK 07.11.2020, 13:16 ecem ata
Aliağa Belediyesi Koronavirüse Geçit Vermiyor

Kovid19’un ülkemizde görüldüğü bu yılın ilk çeyreğinden itibaren dezenfekte ekipleri, Aliağa’daki tüm apartmanların ortak kullanım alanlarını ve kamu binalarını insan sağlığına zarar vermeyen, sağlık bakanlığı onaylı biodezenfekte ile hijyenik hale getiriyor. Apartmanların yanı sıra kentteki okul, hastane ve diğer tüm kamu binalarının da rutin olarak dezenfekte işlemlerini gerçekleştiren ekipler, koronavirüse geçit vermiyor.

Dezenfekte çalışmalarını sürdüren ekipler; halkın güvenliği, özel hayatın gizliliği ve mahremiyeti ile dışarıdan gelebilecek virüs tehdidine karşı hane içlerinde dezenfekte uygulaması gerçekleştirmiyor. Vatandaşları bu konuda tedbirli olmaya davet eden Aliağa Belediyesi, kendisini hijyen ekibi olarak tanıtan ve belediyeden geldiklerini söyleyerek daire içerisine girmek isteyen kişi ya da kişilere itibar edilmemesi gerektiğini bildirdi. Ayrıca, böyle bir durumla karşılaşan vatandaşların 155 Polis, 156 Jandarma ve ALO 153 veya 0530 277 22 22 numaralı WhatsApp hattından Hilal Masa’yı arayarak şikâyette bulunabileceği belirtildi.

Yorumlar (0)
13°
az bulutlu
banner202