AK Partili isim babasını koronadan kaybetti

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi, Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Akdeniz Bölge Sorumlusu Hülya Özdağ Özen'in babası koronavirüse yenik düştü.

SAĞLIK 29.04.2020, 13:59
AK Partili isim babasını koronadan kaybetti

ürkiye koronavirüsü kontrol altına almak için bütün imkanlarını kullanıyor. Ancak tüm alınan tedbirlere rağmen, salgın hastalık can almaya devam ediyor. 

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi, Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Akdeniz Bölge Sorumlusu Hülya Özdağ Özen'in babası da koronavirüs sonucu yaşamını yirirdi.

ACISINI KENDİ SOSYAL MEDYASINDAN DUYURDU

Diş hekimi olan Hülya Özdağ Özen, bir süreden beri hastanede koronavirüs nedeni ile tedavi gören babasının yaşamını yitirmesini kendi sosyal medya hesabından duyurdu.

Özen, duygusal mesajının sonunda,babası için fatiha okunmasını istedi:

“İnna lillâhi ve inna ileyhi racuin. Koca yürekli adam. Adam gibi adam mert adam benim babam merhum Nazif Özdağ. Covid19 illet hastalığında verdiği mücadelesini maalasef kaybetti. Hakka yürüdü. Rabbim rahmetiyle muamele eylesin mekanı cennet olsun. Ruhuna El Fatiha buyurun..”

ÖZEN’E BAŞSAĞLIĞI  MESAJLARI YAĞDI

AK Parti'li Hülya Özdağ Özen’in babasının koronavirüsten ölümünü duyurmasından sonra, yüzlerce kişi tarafından telefon ve sosyal medya üzerinden başsağlığı mesajı yollandığı görüldü.

AK PARTİ MERSİN İL BAŞKANLIĞI TAZİYE MESAJI YAYINLADI

Özen’in babasının yaşamını yitirmesi üzerine AK Parti Kadın Kolları Mersin İl Başkanlığı Aysel Mavioğlu adı ile bir taziye mesajı yayınlayarak, başsağlığı diledi:

“AK Parti Kadın Kolları Genel Merkez MKYK üyemiz Sayın Hülya Özdağ Özen'in kıymetli babası Nazif Özdağ beyefendi Kovid-19 nedeniyle dâr-ül bekâya intikâl etmiştir. Merhuma yüce Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Mekânı Cennet olsun.”

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202