Ünlü Oyuncudan Kötü Haber

Türk sinema tarihi boyunca birçok filmde pek çok karaktere can veren Kayhan Yıldızoğlu, yüksek ateş nedeni ile Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

MAGAZİN 07.11.2019, 14:01
Ünlü Oyuncudan Kötü Haber

Türk sinemasının duayen oyuncuları arasında olan ve birçok filmde kendini gösteren 82 yaşındaki Kayhan Yıldızoğlu’nun Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yüksek ateş sebebi ile kaldırıldığı ve orada tedavisinin devam ettiği ifade edildi.

26 Aralık 1936’da İstanbul’da doğan Kayhan Yıldızoğlu, ilk filmini 1966’da çevirdi. Türk Sineması’nda Yeşilçam da özellikle rahip, doktor, komser, profesör, haydut, eşkıya gibi yardımcı rollerde oynadı. Yıldızoğlu’nun 150’den fazla filimde rol aldığı ve bunun yanında televizyon dizilerinde oynadığı da biliniyor.

Kanal D’de ekranlarında yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Yüce Majeste lakaplı bir role can veren Yıldızoğlu, en son Müjdat Gezen’in yazıp yönettiği ‘Pera Müzikali’nde rol almıştı. Kayhan Yıldızoğlu, kendisi gibi sinema sanatçısı olan Suna Yıldızoğlu’yla bir evlilik yapmıştı.

Yorumlar (0)
20°
açık
banner202