Turabi Kavga Etti ve Yarışmayı Bıraktı

Survivor’la ünlenen Turabi Çamkıran, 2. Kez katıldığı War of the Worlds yarışmasından ayrıldı. Turabi, onurunun 1 milyon dolardan daha önemli olduğunu ifade etti.

MAGAZİN 01.11.2019, 13:51
Turabi Kavga Etti ve Yarışmayı Bıraktı

Survivor yarışmasında elde ettiği başarı ile isminden bahsettiren Turabi Çamkıran, geçtiğimiz sene War of the Worlds yarışmasında şampiyonluğa ulaşmış bu sene de aynı yarışmaya tekrar katılmıştı. Turabi Çamkıran, Amerika’da çok ünlü bir olan War of the Worlds’de oyun sırasında bir yarışmacı ile kavga etti.

Başarısı ve hırsı ile tanınan Turabi, oyun esnasında bir yarışmacı kendisine tepki gösterince sinirlerine engel olamadı. Görevliler tarafından çok zor sakinleştirilen Çamkıran ise yarışmadan çekilme kararı aldığını ifade etti.

Kavgadan sonra Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Turabi, onurunun 1 milyon dolardan daha önemli olduğunu, eve kendi isteği ile döndüğünü, Diskalifiye olmadığını, kavgadan sonra yarışmadaki eve dönmesi durumunda etrafta korumaların olmadığı bir zamanda o tavuğun bütün kemiklerini kırabileceğini belirtti.

Survivor’ın ardından The Challenge’a katılmış olan Turabi, burada da şampiyon olarak ortalama 5 milyon TL’lik ödülü kazanmıştı.

Yorumlar (0)
13°
az bulutlu
banner202