Tolga Çevik Anlattı Sosyal Medya Tartıştı

Tolgshow programında sahneye çıkarmış olduğu bir genci eşofman giydiğinden sahneden indirdiğini ifade eden Tolga Çevik’e Cem Yılmaz anımsatıldı.

MAGAZİN 25.11.2019, 17:33
Tolga Çevik Anlattı Sosyal Medya Tartıştı

Tolga Çevik, Caner Özyurtlu’nun YouTube’daki programı olan ‘Loş Sohbet’ programının konuğuydu. Çevik seneler evvel sahneye çıkarmış olduğu 19 yaşında olan bir genci eşofman ile gösteriye geldiğinde kovduğunu ifade etti. Çevik, 2008 senesinde sahneye eşofman ile çıkan 19 yaşındaki bir gence ‘Ben seni smokinle karşılıyorum, sen 1885 Ses Tiyatrosu'na eşofmanla mı geldin' dediğini ve sahneden indirdiğini bunun yanında gerçekten çok sinirlendiğini dile getirdi.

Çevik’in yapmış olduğu bu açıklamalar sosyal medya üstünde çok tartışılmaya başlandı. İkiye bölünen sosyal medya kullanıcılardan bir bölümü Çevik’e hak verirken bir kısmı da onu haksız buldular.

Eleştiriler arasında bir paylaşım var ki çok ilginçti. Paylaşımda Tolga Çevik’in Cem Yılmaz’ı misafir ettiği program anımsatıldı. Cem Yılmaz o programa altında bir eşofman ve rahat kıyafetlerle katılmıştı.

Çevik’in o zaman Cem Yılmaz’a bir şey dememesi eşofman çelişkisini doğurdu ve 19 yaşındaki gence yasak, Cem Yılmaz’a serbest mi? Soru akla geldi.

Yorumlar (0)
13°
az bulutlu
banner202