Tarkan İkinci Kez Baba Oluyor

Geçtiğimiz yıl kızları Liya'yı kucaklarına almanın mutluluğunu yaşayan Tarkan-Pınar çiftinden bir müjdeli haber daha geldi.

Tarkan İkinci Kez Baba Oluyor

Tarkan’ın eşi Pınar Tevetoğlu'nun 2 aylık hamile olduğu öğrenildi. Megastar Tarkan ile 2016 yılında hayatını birleştiren Pınar Tevetoğlu, ikinci kez anne olacak. Öğrenilen son dakika bilgisine göre Tarkan’ın eşi Pınar Tevetoğlu ikinci bebeklerine iki aylık hamile.

İkili geçtiğimiz yıl ilk çocoukları Liya’yı kucaklarına almıştı. Pınar Tevetoğlu’nun ilk çocuklarına hamile olduğu dedikodularını Tarkan, kendi sosyal medya hesabından yaptığı coşkulu bir videoyla doğrulamıştı. Kameralara her fırsatta ailesine olan sevgisinden bahseden Megastar Tarkan, daha önce yaptığı konuşmlarında da ikinci kez baba olma fikrine soğuk bakmadığını ima eden açıklamalarda bulunmuştu. Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa'nın haberine göre ise beklenen çiftten müjdeli haber geldi. Tarkan'ın eşi Pınar Tevetoğlu 2 aylık hamile.

İddialara göre kısa bir süre önce Bağdat Caddesi'nde görüntülenen Pınar Tevetoğlu'nun doktor kontrolüne gittiği ortaya çıktı. Henüz evliliklerinin ilk aşamasındayken muhabirlere, "Bizim Pınar'la 3 çocuğumuz olacak" açıklamasını yapan Tarkan müjdeli haberin sevincini yaşıyor.

Çiftin haberi doğrulaması bekleniyor.

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202