Sıla servetine yeni bir servet ekledi!

Hızla popüler olan Çinli teknoloji markasının Türkiye’deki yüzü belli oldu. Oppo, Türkiye’deki yüzü için Sıla Gençoğlu ile anlaştı. Sıla Gençoğlu’na bir reklam filmi ile küçük bir servet kazandıran Oppo, Türkiye pazarına birkaç yıl önce girmiş ve oldukça fazla beğeni toplamıştı.

MAGAZİN 14.10.2019, 15:08
Sıla servetine yeni bir servet ekledi!

Hızla popüler olan Çinli teknoloji markasının Türkiye’deki yüzü belli Betwinner oldu. Oppo, Türkiye’deki yüzü için Sıla Gençoğlu ile anlaştı. Sıla Gençoğlu’na bir reklam filmi ile küçük bir servet kazandıran Oppo, Türkiye pazarına birkaç yıl önce girmiş ve oldukça fazla beğeni toplamıştı.

İsmini tüm Dünya’ya duyurmak isteyen marka, Türkiye’deki reklam yüzü için Sıla Gençoğlu ile bir anlaşmanın altına imza attılar.

Sıla Gençoğlu’nun geçtiğimiz günlerde ilk reklam filmi yayınlanmıştı. Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu’nun Çinli teknoloji markası Oppo ile yaptığı reklam filmi anlaşmasından tam 3 milyon TL aldığı öğrenildi. Oppo’nun yaptığı anlaşma sadece reklam filmi ile sınırlı kalmadı.  Aynı zamanda Sıla Gençoğlu, Oppo’nun reklam yüzü olarak Türkiye’nin her şehrinde billboardlarda gözükecek.

Ayrıca Çinli teknoloji üretimi yapan Oppo markasının yöneticileri verdikleri bir karar ile firmanın dünyadaki yüzü olan dünyaca ünlü Leonardo Dicaprio gibi, Sıla Gençoğlu’nu da görkemli bir davet ile tanıtacaklarını ifade ettiler.

Oppo’nun yeni tanıtımı için çekilen reklam filmi ise henüz 24 saatini doldurmadan YouTube üzerinden yarım milyondan fazla tıklanma aldı.

Yorumlar (0)
19°
parçalı az bulutlu
banner202