Şeyma Yalnız Kaldı

Bir erkek bakım markasının yeni ürünü için vermiş olduğu partinin av sahibi olan Şeyma Subaşı, bir zamandır beraber olduğu Guido Senia’yla beraber kameraların karşısına geçti.

MAGAZİN 22.11.2019, 17:27
Şeyma Yalnız Kaldı

Acun Ilıcalı’yla olan evliliğini bitirdikten sonra Youtuberlık yapmaya başlayan Şeyma'nın partisine katılım çok sönüktü.

Ilıcalı ile olan evliliği esnasında yakalamış olduğu şöhreti boşandıktan sonrada sürdürme çabası içinde olan ama ünlü dostlarından bir bir uzaklaşan Şeyma Subaşı, evvelki akşam ev sahipliğini yapmış olduğu partide gazetecilerin karşısına çıktı. Gecede herkes genç kadının evliliği esnasında arasından su sızmayan ünlü isimleri görmek istedi fakat boşandıktan günler sonra kendisinden uzaklaşmış olan ünlü ekran yüzlerinin hemen hemen hiçbiri geceye katılmadı. Sadece Subaşı’nın fenomen dostları geceye renk kattı.

Son dönemlerin parlayan yıldızı Aleyna Tilki’nin bolca eğlenmiş olduğu geceye sanat ve moda dünyasından Raisa Sason, Vanessa Sason, Burak Yörük, Yunus Günçe, Yiğit Dikmen, Rıfat Yüzüak, Haluk Akakçe, Elizabeth Mass, Cihan Şensözlü, Duygu Bal, Onur Büyükbaş gibi isimler de katılımda bulundu.

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202