Şeyma Subaşı: 'yeni bağımlılığımda bana iyi şanslar dileyin'

Koronavirüs salgını nedeniyle evde karantina günlerini evinde geçiren Şeyma Subaşı, resim yapmaya başladı. Subaşı, resim yaparken çekildiği fotoğraflarını "Yeni bağımlılığımda bana iyi şanslar dileyin" notuyla paylaştı.

MAGAZİN 25.04.2020, 14:19
Şeyma Subaşı: 'yeni bağımlılığımda bana iyi şanslar dileyin'

Sevgilisi Guido Senia ile birlikte geçirdiği ev karantinası günlerinden paylaşımlarda bulunan Şeyma Subaşı, resim yapmaya başladı. Instagram hesabı üzerinden resim yapmaya başladığını duyuran Şeyma, şunları yazdı:

"Bu benim ilk resim deneyimimdi. Bu gerçekten terapi gibi oldu. Her fırça darbesinin benim için bir anlamı var. Yeni bağımlılığımda bana iyi şanslar dileyin çünkü ikincisine çoktan başladım."

"İlginizi çekmeye çalışıyorum işte"

Sıkıntıdan paylaşım yaptığını söyleyen Subaşı, tercihiyle ilgili şunları söylemişti:

Yok canım ne sıkılması… İlginizi çekmeye çalışıyorum işte… Instagram kızlarının olayı budur. Bu tarz pozlar her zaman ilgi çeker, takipçi artar ve konuşulursun, siz daha yeni mi keşfettiniz yoksa? ( takılmayın çok yani, senelerdir böyleyim, yapacak bir şey yok ) bu arada şaka yapıyorum, güzel yorumlarınız için çok teşekkürler ama gerçekten çok takılmayın bu tarz pozlarıma, arada olur öyle…

Yorumlar (0)
11°
parçalı bulutlu
banner202