Selin Ciğerci: "Sen rezil bir kadınsın!"

Selin Ciğerci, aynı mekanda olduğu kadına "Sen rezil bir kadınsın. Ben senden daha kadınım." dedi.

MAGAZİN 25.09.2019, 19:58 25.09.2019, 20:03 Özgür Çakar / [email protected]
Selin Ciğerci: "Sen rezil bir kadınsın!"

Selin Ciğerci; aynı mekanda bulunduğu kadını, nişanlısı Gökhan Çıra'ya mesaj atma gerekçesiyle rezil etti.


Selin Ciğerci, aynı mekanda olduğu kadına "Sen rezil bir kadınsın. Ben senden daha kadınım." dedi.


Cinsiyet değiştirme ameliyatı ile gündeme gelen ve şu an şarkıcılık yapan Ciğerci, nişanlısı Gökhan Çıra ile gittikleri mekanda nişanlısına mesaj atan kadını rezil etti. Selin Ciğerci'nin kadına bağırdığı video sosyal medyada olay yarattı. Videoda Ciğerci'nin "Sen rezil bir kadınsın. Ben senden daha kadınım. Terbiyesiz." ifadeleri dikkat çekti. Olay mekan görevlilerinin ve Gökhan Çıra'nın araya girmesi ile sona erdi.


Şarkıcı ve DJ olan Selin Ciğerci, sosyal medya hesabından bir video paylaşarak Holiganbet olayı takipçileri ile paylaştı. Tartışma yaşadığı kadının Gökhan Çıra'ya  "Çok hoş çocuksun seninle yatmak istiyorum.", "Selin'den ayrıl benimle birlikte ol." tarzında mesajlar attığını söyleyen Ciğerci Ö.P'nin sürekli onları takip ettiğini belirtti. Yakın arkadaşının düğününde de kadının karşılarına çıktığını ve birçok mekanda denk geldiklerini iddia eden Ciğerci, nişanlısına bir yıldan uzun süredir yazdığını söyledi.


Ö.P ise Selin Ciğerci'nin açıklamasından hemen sonra bir video yayınladı. Ciğerci'nin sözlerinin doğru olduğunu fakat Gökhan Çıra ile Ciğerci ayrı iken görüştüklerini söyledi. Gökhan Çıra ile Selin Ciğerci nişanlıyken görüşmediklerini belirten Ö.P "Gökhan bana selam  verdi. Mekan da saatlerce beni izledi. Tanımadığı birisine neden selam verip bakıyor? Ben umursamadım bile." dedi.


Gökhan Çıra ise bahsi geçen kadını tanımadığını ve selam vermediğini söyledi. "Eşimin tartıştığı kadın sürekli mesaj atıyordu. Selin üzülmesin, sinirlenmesin diye mesajları siliyordum. Fakat en sonunda görmüş.  1 ay sonra evleneceğiz. Onu üzeni, benimle onu üzmeye çalışanın canını yakarım. " dedi.

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202