Seda Sayan: Karantinada dolgularım eriyip gitti

Bodrum’da geçirdiği karantina günlerini, hayallerini ve korkularını paylaşan Seda Sayan, botokslarının erdiğini söyledi.

MAGAZİN 23.05.2020, 13:50
Seda Sayan: Karantinada dolgularım eriyip gitti

Posta'dan Suna Akyıldız haberine göre; ünlü şarkıcı Seda Sayan, bayram boyunca çok konuşulacak açıklamalar yaptı...

Kilo alıp almadığı sorularına cevap veren Sayan şöyle dedi: "Kilo aldım. İyi de oldu. Metebolizmamı şaşırttım. Çok az yiyordum. Bağışıklık sistemim için ballar, tereyağlar Allah ne verdiyse valla yedim. Şimdi gayet iyiyim."

Karantinadan sonra yapacaklarını anlatan Seda Sayan, "Aldığım kiloları vermek, annemi hiç göremedik. Ben ablamın yanındayım. Ablam Bodrum'a yerleşti. Bu pandemiyi burada geçiriyorum. Annem doktor gözetiminde olduğu için onu hiç getirmedik. Haliyle çok özledik. İlk işimiz yanına koşmak olur." dedi.

İrem Sak'ın 'dolgularım eridi' lafının hatırlatılması üzerine Sayan şu itirafta bulundu: "Hepimizin dolguları, botoksları hepsi gitti bacım. Çok doğru söylemiş organik olduk. Güzel de oldu, çünkü doğallaştık."

Karantinayı Bodrum'daki evinde geçiren Seda Sayan, "Beyaz sirke, kolanya elimden düşmeyelerden. Duş başlıkları, kapı kolları sürekli sirkeyle ovuluyor." dedi.

Oğulcan şu anda telefon açıp dese ki, 'Anne, babaanne oluyorsun.' Ne tepki verirsiniz?' sorusunu işe şu yanıtı verdi:"Benim canım oğlum öyle bir şey yapsa çok sevinirim, hem de çok. Öyle mutlu olurum ki. Eminim bir gün böyle bir şey söyleyecek. Ama evlenmeden olmaz. Asla yani."

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202