Sarıkaya’dan Çengelli Poz

Şu günlerde tekrardan Alice Müzikali'nde oynayan ve performansı ile isminden bahsettiren Serenay Sarıkaya ilginç bir paylaşımda bulundu.

MAGAZİN 02.10.2019, 10:15 02.10.2019, 10:30
Sarıkaya’dan Çengelli Poz

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya sosyal medya hesabı  Instagram üzerinden  paylaşmış olduğu mini etekli pozları hayranları tarafından çok beğeniliyor. Netflix tarafından çıkarılacak olan yeni bir dizi projesinde de rol almak için hazırlanan Sarıkaya’nın son paylaşımı 500 binden daha fazla beğeni aldı.

Büyük Beğeni Aldı

Önümüzdeki günlerde yeni bir diziyle ekranlara dönecek olan Serenay Sarıkaya sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla isminden söz ettiriyor. Sarıkaya’nın son mini etekli pozu ile şimdiler gündemde. Bilhassa sevgilisi Kerem Bürsin’le ayrılmasının ardından hesabı ciddi anlamda dikkatleri çeken Sarıkaya, yaptığı paylaşımlarında cesareti ile kendinden söz ettiriyor. Güzel oyuncu bu kez yan tarafı çengelli iğne tutturulan bir mini etek ile takipçilerine merhaba dedi.

Bikinili ve şortlu pozlarının da ara sıra sosyal medyadan paylaşan Serenay Sarıkaya, bu kez mini Supertotobet eteği ile kamera karşısındaydı ve içlerinde ünlülerin de olduğu pek çok takipçisinden beğeni topladı.

İşte Sarıkaya’nın çengelli pozu:

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202