Rihanna’dan yeni şarkı!

Rihanna pop dünyasına geri döndü! Ünlü şarkıcı 2016 yılında çıkardığı Anti albümünden sonra “BelieveIt” adlı düet parçasıyla geri döndü.

Rihanna’dan yeni şarkı!

İZMİR GÜNDEM- Kanadalı şarkıcı PartyNextDoor “PARTYMOBILE” albümündeki, 32 yaşındaki Rihanna ile birlikte söyledikleri “BelieveIt” parçasını yayınladı.Rihanna, şarkının yayınlandığınıTwitter’da, “BelieveIt!!!Albüm çıktı!!!! ” diyerek açıkladı. Rihanna ayrıca tweetinePartyNextDoor’un hesabını da etiketledi. Bu şarkı, Rihanna’nın 2016 yılında Anti albümünün yayınlanmasından bu yana yaptığı ilk müzik çalışması oldu. Anti albümünden itibaren Rihanna kendisine ve kendine ait Fenty markasına odaklanmıştı.

Hem Rihanna’nın hayranları hem de müzik camiası,Rihanna’nın yeni bir şarkı çıkarmasını uzun zamandır dört gözle bekliyordu.Salı günü Rihanna ve Drake, DJ Spade’ninInstagram hesabında yayınladığı canlı hikayeye katılan ünlüler arasındaydı. DJ Spade, DrakeRihanna’ya yeni albümünü çıkartması konusuda baskı yaptığı için Drake ile çok dalga geçti ve yayında eğlenceli anlar yaşandı.

Rihanna ayrıca geçen ay yeni müzik üzerine çalıştığını doğruladı. Yapacağı yeni müziğin yapım ekibinde Pharrell Williams ve Chad Hugo'yu içeren pek çok ünlü isim ve The Neptunes ile potansiyel bir iş birliğivar.

Rihanna geçtiğimiz dört senede olduğu gibi şu sıralar kendine ait Fenty markası ile moda ve güzellik imparatorluğunu kurmakla meşgul ile meşgul. Güzel şarkıcı ayrıca koronavirüs pandemisinden kötü etkilenen pek çok kişi için büyük yardımlarda bulundu.Rihanna hem kendi hakkında hem de yaptığı yardımlar hakkında pek çok güncellemeyi sosyal medya hesaplarından yapmakta ve hayranları da çok memnun!

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202