Ricky Martin’e otelde saldırı!

Dünyaca ünlü Porto Riko’lu şarkıcı RickyMartin, bir müzik festivali kapsamında geldiği Şili’de konakladığı otelde saldırıya uğradı.

Ricky Martin’e otelde saldırı!

Ülkede uzun süredir isyana neden olan söz konusu festival kapsamında sahne alacak olan RickyMartin, eylemcilerin oteli ateşe vermesi üzerine güvenlik güçleri tarafından otelden uzaklaştırıldı. Şili’nin Vina Del Mar kentinde gerçekleşecek olan festivali protesto eden kalabalık, Ricky Martin’in de aralarında bulunduğu ve birçok ünlü ismin konakladığı oteli ateşe vererek festivalin iptal edilmesini istedi. Şili’de aylardır devam eden eylemlerde halkın refah seviyesinin düşük olmasına rağmen müzik festivallerine milyonlarca dolar ödenek sağlanması eylemcilerin tepkisini çekerken, söz konusu olay hakkında henüz bir açıklama gelmedi.

PROTESTOLAR ARTTI

Pazar günü başlayan festivalden bu yana polis ve eylemciler arasında çatışmalar devam ediyor. Eylemcilerin, özellikle ünlülerin kaldıkları otelleri hedef alarak tepki çekmeye çalıştıkları gözlemleniyor.

Ricky Martin Kimdir?

Tam adı EnriqueMartinMorales olan Ricky Martin, 24 Aralık 1971 yılında Porto Riko’da doğdu. 1991 yılından itibaren söz yazarlığı ve performans kariyerini devam ettiren Martin, Grammy ödülü başta olmak üzere birçok ödüle layık görüldü. Dünya çapında 55 milyon albüm satışına ulaşan Martin, ABD ve Latin Amerika listelerini ilk sıradan girerek 1990’lı yılların en başarılı erkek pop sanataçılarından biri olmayı başarmıştır. 2010 yılında eşcinsel olduğunu açıklayan Martin, taşıyıcı anne ile çocuk sahibi olmuştur.

Yorumlar (0)
19°
parçalı az bulutlu
banner202