Rahvan Yarışlarında 27 Kupa Sahibini Buldu

Bayındır Belediyesi ile Bayındır Rahvan At Yetiştiricileri Derneği ortaklığında yapılan 2. Bayındır Rahvan At Yarışları Turan mahallesinde bulunan yarış pistinde organize edildi.

MAGAZİN 14.10.2019, 12:33
Rahvan Yarışlarında 27 Kupa Sahibini Buldu

Bayındır, Manisa ili, Aydın ili, Nazilli, Ödemiş, Tire ve İzmir’in başka ilçelerinden 133 rahvan atı 9 dalda mücadele ettiler. Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen yarışlardan önce yapmış olduğu konuşmada gelenekleri yaşatmak amacı ile rahvan at yarışlarıBayındır Rahvan At Yetiştiricileri Derneği ile birlikte organize ettiklerini dile getirdi.

Başkan Demirezen, terörü bitirmek amacı ile Barış Pınarı Harekatı’nda mücadele etmekte Safirbet olan askerlerime Allah yardım etsin dedi. Şehitlere Yüce Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar dilediğini dile getirdi. Yarışların finalinde Belediye Başkanı Uğur Demirezen için yarışan “Arasım” isimli rahvan atı 1.liği elde etti. Rahvan At yarışında 9 dalda organize edilen yarışlar neticesinde 27 kupa sahiplerine verildi.

İkinci Bayındır Rahvan At Yarışına başta Belediye Başkanı Uğur Demirezen olmak üzere pek çok yetkili kişi ile beraber rahvan yarış severleri katıldılar.

Yorumlar (0)
17°
parçalı bulutlu
banner202