Murat Dalkılıç’ın Romantik Paylaşımı

Murat Dalkılıç sevgilisi Hande Erçel'e olan sevgisini sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar ile göstermeye devam ediyor.

MAGAZİN 25.11.2019, 16:22
Murat Dalkılıç’ın Romantik Paylaşımı

Murat Dalkılıç, Erçel için attığı  mesajında "mutluluğum, huzurum, dostum, dünya güzeli sevgilim... Var ol" ifadelerini kullandı. Hande Erçel de Dalkılıç’ın bu mesajına, her şeyi paylaşmalarına doğum günü ile başladıklarını belirterek onu sevdiğini ifade etti.

Yeni başlamış olan dizisi Azize'deki performansı ile sosyal medya mecrasında büyük eleştiri alan oyuncu Hande Erçel’in doğum gününü sevgilisi ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmış olduğu romantik bir mesaj ile kutladı. Erçel'in annesinin yaşamını yitirmesinden kısa bir zaman evvel ayrılmış olan çift, ilişkilerine son şansı vermek amacı ile tekrar birlikte olmuşlardı.

26 yaşına giren Erçel, ünlü şarkıcı sevgilisi ile çekildikleri bir fotoğrafını paylaşıp fotoğrafın altına da yukarıda bahsi geçen ifadeleri kullandı. İkilinin bu güzel ilişkileri sevenlerini de mutlu etti ve paylaşımlar çok sayıda beğeni topladı.

Yorumlar (0)
açık
banner202