Modacı Nur Yerlitaş'ın vefatı, ünlü isimleri yasa boğdu...

Ünlü modacı Nur Yerlitaş'ın vefatı dostlarını ve sanat dünyasını derinden sarstı. Ünlü isimler Yerlitaş ile ilgili sosyal medyada paylaşım yaptı.

MAGAZİN 27.04.2020, 16:56 27.04.2020, 17:10
Modacı Nur Yerlitaş'ın vefatı, ünlü isimleri yasa boğdu...

Geçtiğimiz sene beyin ameliyatı olduktan sonra tedavi görmeye devam eden ünlü modacı Nur Yerlitaş, hayatını kaybetti. Yerlitaş'ın ölümüyle büyük şaşkınlık yaşayan ünlü isimler ise sosyal medya hesabından yaşadıkları üzüntüyü paylaştı.

İşte ünlü isimlerin paylaşımı...

SEDA SAYAN

"Yıllarım, dostum, sırdaşım, yol arkadaşım, uğur böceğim, akıl hocam, kılavuzum ismin gibi nurlar içinde uyu inşallah. Başımız sağ olsun"

IŞIL REÇBER

"9 Şubat 2020 gecesi... Birtanem benim, bir varız bir yokuz hayat... İsmin gibi nur içinde huzurla uyu canım benim seni çok özleyeceğiz"

DENİZ SEKİ

"Ahh be Nur'um, Nur yüzlüm çok üzdün... Hep annemi sorardın, geçecek bu günler derdin... Deniz'im derdin uzun uzun... Melek kız derdin bana. Şimdi sen melek oldun. Ne diyeyim nasıl söyleyeyim bilmiyorum... Kalbim ağrıyor. Mekanın cennet olsun canım arkadaşım. Allah rahmet eylesin."

KEMAL DOĞULU

"Çok üzüldüm. Nurlar içinde uyu allah rahmet eylesin."

HAKAN AKKAYA

"Canim nurellam. İnanmak cok zor, seni cok seviyorum. Nurlar icinde uyu"

HATİCE

"Nur Yerlitaş'ı kaybetmişiz . Çok üzüldüm gerçekten en son gördügümde gerçekten kötüydü. ama sağlam kalmaya çalışıyordu Mekanı Cennet olsun Nur ablacığım"

EMEL MÜFTÜOĞLU

"Adın gibi nurlar içinde yat Nur'um"

UĞURKAN EREZ

"Erken olmadı mı Nur'um. Daha yapacak çok şey vardı. Nurlarda uyu Arkadaşım.."

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202