Miss&Mr Model Of Turkey finalistleri Mistral Carrera’da

Rönesans Ajans bünyesinde ve Akif Örük öncülüğünde bu yıl 20'nci yılını kutlayan Miss&Mr Model Of Turkey 2020 finalistleri, yarışmanın sponsorlarından İzmir’in en önemli spor merkezi Mistral Carrera’da günlük çalışmalarını yaptı.

MAGAZİN 10.09.2020, 16:20 Ecem Atabay
Miss&Mr Model Of Turkey finalistleri Mistral Carrera’da

Mistral Carrera ile beraber yabancı dil eğitiminde bir Türkiye markası olan British Town’ın sponsorluğunda bu yıl 20. kez düzenlenen Miss&Mr Model Of Turkey 2020’nin finalistleri hem spor yaptılar hem de İzmir’in en önemli spor merkezi Mistral Carrera’nın imkanlarını yakından görme ve deneyimleme şansına sahip oldular.

Mistral Carrera Genel Müdürü Mert Üstüner, bu yıl Miss&Mr Model Of Turkey 2020 yarışmasına Biritish Town ile birlikte sponsor olduklarını söyledi. Bu kapsamda finalistleri tesislerinde ağırladıklarını ve yarışmacıların formlarını koruma adına günlük sporlarını Mistral Carrera’da yaptıklarını söyleyen Üstüner, “Yarışma sonunda dereceye giren modellerimize hem Mistral Carrera üyeliği hem de Türkiye çapında 37 şubesi ve 25 yılı aşan eğitim tecrübesiyle Türkiye’nin en yaygın ve köklü dil eğitimi markalarından British Town yabancı dil eğitimi verecek. Yarışmacılara finalde başarılar diliyoruz” dedi.

Final 17 Eylül gecesi

Miss&Mr Model Of Turkey 2020’in kurucusu ve aynı zamanda Rönesans Ajans’ın başkanı olan koreograf Akif Örük ise öncelikle Türkiye’nin bu en köklü model yarışmasına Mistral Carrera ve British Town’ın verdiği destekten dolayı teşekkürlerini sundu.

Bu yıl 3 binin üzerinde başvuru olan yarışmanın finalistlerinin belirlendiğini ve şu aşamada tüm finalistlerin kampta olduğunu söyleyen Örük, “Bu kapsamda yarışmamızın sponsorlarından olan Mistral Carrera’da finalistlerimiz günlük sporlarını yapma imkanı buldular. Finalistlerimiz sıkı bir çalışma dönemindeler. 17 Eylül gecesi İstanbul Crown Plaza Florya’da yapılacak final gecesi ile yarışmanın bu yılki kazananları belli olacak. Ancak şunu söyleyebilirim, tüm finalistler bu yarışma sayesinde yakalayacakları fırsatlar ile zaten kazanmış durumdalar. Bu yarışma hepsi için modellik dünyasına atılan en büyük adım. Hepsinin yolu açık olsun” diye konuştu.

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202