Miss Turkey Belli Oldu!

Dün gece Grand Pera Emek Sahnesi’nde yapılan Miss Turkey 2019 finaliyle, Türkiye’nin en güzel kadını seçildi.

Miss Turkey Belli Oldu!

22 yaşındaki Simay Rasimoğlu’nun kazandığı yarışmada, 23 Youwin yaşındaki Bilgi Nur Aydoğmuş ikinci, 20 yaşındaki Büşra Turan ise üçüncü oldu.

Her sene Türkiye’yi yurtdışındaki yarışmalarda temsil edecek en güzel kızların seçildiği Miss Turkey 2019’un finali dün gece yapıldı.  20 Güzelin podyuma çıktığı yarışmada, Simay Rasimoğlu, Bilgi Nur Aydoğmuş, Melike Kanbur, Hüray Ertürk, Dilara Özdemir, İdil Doğa Oral, Selin Karaaslan, Ada Demirelli, Reyhan Kasapoğlu, Aleyna Yavaş, Nazlı Can Çetin, Zübeyde Lokmanoğlu, Elif Yahyaoğlu, Sandra Deniz Karslı, Nursena Özcanlı, Ece Demiralp, Pelin Kahraman, Büşra Turan, Naz Özdeğirmenci finalist olarak son 10’a kaldı. Yapılan değerlendirmelerin ardından Simay Rasimoğlu birinci, Bilgi Nur Doğmuş ikinci, Büşra Turan ise üçüncü seçildi.

Yurtdışında yapılacak güzellik yarışmalarına giderek ülkemizi temsil edecek Simay Rasimoğlu, Londra’da gerçekleşecek Miss World’de, Bilgi Nur Aydoğmuş Filipinler’de gerçekleşecek Miss Universe’te, Büşra Turan ise Polonya’da gerçekleşecek Supranational’da birincilik için podyuma çıkacak.  

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202