Miray Daner ihanetin ardından adeta nispet yaptı

Miray Daner Kubilay Aka'nın ihanetinden sonra sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımla adeta 'nispet yapıyor' dedirtti.

MAGAZİN 05.09.2019, 12:03
Miray Daner ihanetin ardından adeta nispet yaptı

Çukur dizisinin yıldız oyuncusu Kubilay Aka ile güzel oyuncu Miray Daner yaklaşık 2.5 yıllık uzun bir ilişkideyken sürpriz bir şekilde ayrıldılar. Pek çok seveni tarafından evlilik haberi beklenirken bir anda açıklanan ayrılık haberi şok etkisi yaramıştı. Sosyal medya hesabı üzerinden ayrılık açıklaması yapan Kubilay Aka duygusal bir yazı yazmıştı. 

Miray Daner'in yeni paylaşımı olay oldu

Kubilay Aka sosyal medya hesabında yaptığı ayrılık açıklamasının ardından 'İlişkimizin sonuna geldik. O mavi gözlerden başka gözlere bakmadım. İhanet söz konusu bile değil. Hoşça kal Miroşum, mavim, huzurum. Sen hep özel kalacaksın' ifadelerini kullanmıştı. Ayrılığın ardından Kubilay Aka ile Hilal Altınbilek'in çok samimi pozları gündeme gelmişti. İhanet iddialarının ardından Miray Marsbahis Daner sessizliğini korurken Hilal Altınbilek magazincilere 'Herkes gereken açıklamayı yaptı. İhanet söz konusu bile değil' demişti. 

Bir ara Miray Daner ile Kubilay Aka'nın yeniden barıştığına ve ilişkilerine bir şans daha verdiklerine dair haberler gelmeye başladı. Ancak ikiliden bu konuda herhangi bir açıklama ya da yalanlama gelmedi. Miray Daner uzun bir sessizliğin ardından sosyal medya hesabından gülerken çekilmiş fotoğrafını paylaştı. Bu fotoğraf ihanet iddialarının ardından çekilen mutluluk pozu ve 'nispet' olarak algılandı. Fotoğrafının altına pek çok yorum gelmeye başladı. İkilinin yeniden barışıp barışmadığı ise net bir şekilde bilinmiyor 

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202