Mike Tyson'dan kaplan itirafı: 250 bin dolar ödemek zorunda kaldım

Mike Tyson, evinin bahçesinde beslediği kaplanının komşusuna saldırdığı şeklindeki iddiayı yalanladı. Tyson, kaplanı için "250 bin dolar ödemek zorunda kaldığını" söyledi.

MAGAZİN 29.03.2020, 18:09
Mike Tyson'dan kaplan itirafı: 250 bin dolar ödemek zorunda kaldım

Dünyaca ünlü, 'Demir Yumruk' lakapl boksör Mike Tyson, evinin bahçesinde beslediği kaplanının karıştığı bir olay hakkında ABD'li rap şarkıcısı Fat Joe ile gerçekleştirdiği video bağlantısında konuştu. Mike Tyson, kaplanının bir komşusuna saldırdığı şeklinde çıkan haberlerin doğru olmadığını söyledi.

Olayı anlatan Mike Tyson "Komşuma değil, evimin bahçesine izinsiz giren bir kadına saldırdı. Kadın çitlerden atlayarak kaplanın bulunduğu alana girmiş ve onunla oynamaya başlamış. Kaplanım, kadını tanımadığı için kötü bir kaza yaşanmış. Önce beni dava etmek istediler ama evimin bahçesine izinsiz girdikleri için bundan vazgeçtiler. Ancak kaplanın kadının eline yaptığını görünce 250 bin dolar ödemek zorunda kaldım" dedi.

Mike Tyson, geçtiğimiz yıl GQ Sports dergisine verdiği röportajda "Yaklaşık 250 kilogram ağırlığında evcil bir kaplanım var. Onunla oyun oynuyorum, odama alıyorum, birlikte yatıyorum. 16 yıldır benim yanımda… Bazen kendisini rahatsız hissettiğinde saldırgan olabiliyor. Bir defasında birinin kolunu parçalamıştı" şeklinde konuşmuştu.

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202