'Küçük Kadınlar' filmine çelik termos ve plastik su şişesinin gölgesi düştü

ABD bağımsız sinemasının önde gelen isimlerinden Greta Gerwig'in yeniden çevirdiği 'Küçük Kadınlar' filminin bir sahnesinde arka planda plastik su şişesi ve yalıtımlı termos saptayan gençlik edebiyatı klasiğinin hayranları, yaşadıkları büyük hayal kırıklığını sosyal medyada paylaştı.

MAGAZİN 02.04.2020, 15:19 02.04.2020, 18:57
'Küçük Kadınlar' filmine çelik termos ve plastik su şişesinin gölgesi düştü

Louisa May Alcott'un 1868 tarihli klasiğinin sinemadaki yedinci uyarlamasındaki gafı, 'Küçük Kadınlar'ın 'süperfanı' Madelyn Rancourt tarafından saptandı ve bir TikTok videosuyla paylaşıldı.

2019 tarihli olan ve Noel'de gösterime giren filmi yedi kez tekrar tekrar izleyen 'süperfanın' "Bunu başka fark eden var mı" sorusu eşliğinde saldığı video, sosyal medyada süratle yayıldı.

Filmin başlarındaki bir sahnede March ailesinin 5 üyesinden 4'ü -Meg, Jo, Amy ve anneleri Marmee- genç erkek komşuları Theodore 'Laurie' Laurence ile görüşürken 'Laurie'nin arkasında dönem mobilyasının üzerinde 'Hydro Flask' olarak anılan paslanmaz çelik termos ve 'Poland Spring' marka plastik su şişesi görülüyor.

Paylaşım kimi hayranlarda neşe kimisinde dehşet yarattı.

"Lütfen dayanamıyorum" tepkisini gösterenler oldu.

Gözlerine inanamayan, bir montaj şakası olduğundan şüphelenen ve filmi bizzat kontrol edip doğruluğunu teyit edenler çıktı.

18 yaşındaki sinemasever Mya, emin olmak için filmi yeniden izlediğini belirtip "Daha önce fark etmemiş olmam çok komik geldi, takipçilerimin çoğu filmin çılgın hayranları, onlarla da paylaşmamın komik olacağını düşündüm" dedi. 

Diğerleri arka planda termos ve şişe unutulmasından sahnenin tek erkeği 'Laurie'yi canlandıran aktör Timothée Chalamet'i sorumlu tutup kendisinden açıklama talep etti.

Salı günü ikinci bir video yayımlayan Rancourt, yönetmen Greta Gerwig ile oyuncular Timothée Chalamet, Laura Dern ve Saoirse Ronan'ın bu sahneyi Vanity Fair dergisi için yorumladıkları bir video çektiklerini, tam o çekimi durdurup konuştuklarında arkada su şişelerinin apaçık gözüktüğünü, ama ekibin şişelerden hiç söz etmediğini belirtip her şeyin kasti olup olmadığını sorguladı.

Bu 'skandal', ister istemez, akıllara Taht Oyunları dizisinin bir bölümünde arka planda masanın üzerinde Starbucks bardağının gözükmesi gafını akıllara getirdi. 

Yorumlar (0)
23°
parçalı bulutlu
banner202