Kıvanç Tatlıtuğ acı haber ile yıkıldı!

Gittikleri veterinerde acı haberi alan Kıvanç Tatlıtuğ, köpeği Mars’ın kansere yakalandığını öğrendi. Kıvanç Tatlıtuğ’un 3 yaşında Amerikan Staffordshire cinsi bir köpek olan Mars’ın veterinerde röntgen çekildikten sonra beyin tümörü olduğu öğrenildi.

MAGAZİN 14.10.2019, 12:48
Kıvanç Tatlıtuğ acı haber ile yıkıldı!

Dil eğitimi için eşi ile yurtdışına çıkmaya karar veren oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ bir süredir ekranlarda görünmüyordu. Ünlü oyuncu ve manken olan Kıvanç Tatlıtuğ eşi Başak Dizer ile birlikte dil eğitimi için Amerika’ya gideceklerini bu yüzden bir süre daha ekranlarda olmayacağını söylemişti.

Ekranların aranan yüzü olan oyuncu ve manken Kıvanç Tatlıtuğ’un köpeği Mars ile arasındaki bağ çok seviliyordu. Geçtiğimiz yıllarda Kıvanç Tatlıtuğ yavruyken sahiplendiği ve yaklaşık 3 yıldır onunla birlikte olduğu Mars’ı oğlu gibi sevdiğini belirtmişti. Birçok kez hayvansever kimliği ile gündeme gelen Kıvanç Tatlıtuğ, son zamanlarda oynadığı reklam filmlerine köpeği Mars’ı da dahil etmişti.

Birkaç haftadır köpeği Mars’ın garip hareketleri olduğunu fark eden ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Vdcasino Mars’ı veterinere götürmeye karar verdi. Gittikleri veterinerde acı haberi alan Kıvanç Tatlıtuğ, köpeği Mars’ın kansere yakalandığını öğrendi. Kıvanç Tatlıtuğ’un 3 yaşında Amerikan Staffordshire cinsi bir köpek olan Mars’ın veterinerde röntgen çekildikten sonra beyin tümörü olduğu öğrenildi. Oyuncu Tatlıtuğ, bu olay karşısında yıkıldı.

Mars’ın beyin tümörü olduğunu öğrenen Kıvanç Tatlıtuğ, bu haberin ardından alanında önde gelen başarılı veterinerlerle görüşmeye başladı.

Köpeği Mars için özel tedaviler arayan Oyuncu Tatlıtuğ, Mars’ın kanını değiştirtti. Köpeğinin sağlığı için hiçbir masraftan kaçınmayan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, bir süre daha ekranlarda görünmeyecek.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202