Kim Kardashian ve çocuklarının el yapımı Paskalya süslemeleri

Kim Kardashian, kızları North ve Chicago ve oğulları Saint ve Psalm ile Paskalya için renkli el sanatları ile süslemeler yaptı. Kim, çocukları ile yaptığı süslerinin fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Kim Kardashian ve çocuklarının el yapımı Paskalya süslemeleri

İZMİR GÜNDEM - Kim Kardashian, çocuklarının kendini izole ederken ilkbahar havasına girmelerine yardımcı oluyor.Cuma günü, 39 yaşındaki dört çocuk annesi Kim Kardashianailesinin Paskalya kutlamaları için  giyilebilir tavşan kulakları, renkli yumurtalar, isim kartları ve sevimli doldurulmuş hayvanlar hazırlamasına yardım etti. Kim, Instagram’da paylaştığı fotoğrafların altına “Craft Time . ”yazarak yaptıkları süsleri sergiledi.

Başka bir yerde yaşayan Kim’in kız kardeşi Khloé Kardashian ise, bu ay 2 yaşına girenkızı True ile pembe ve sarı bir Paskalya şeker evi yaptı. Şeker evinin fotoğrafını Instagram hikayesinde paylaşan Khloé, kızı True ile kendi mevsimsel bir kutlama yayınladı.

Geçen yıl, Kardashian-Jenner ailesinin bireylerinin çoğu Paskalya'da grup fotoğrafı için bir araya geldi. Ancak bu yıl koronavirüse bağlı sosyal mesafeli yönergeler sebebiyle bir aile toplantısı mümkün olmayabilir. Ancak bu sosyal izolasyon ünlü aile için çok da kötü olmamış gibi görünüyor. Kardashian ve Jenner kızları salgın sırasında daha yavaş bir hızda yaşıyor, evlerinde kalıyor ve aile zamanlarından çocuklarıyla birlikte en iyi şekilde yararlanıyor.

Kim Kardashian geçen günlerde yaptığı bir açıklamada, evden eğitim gören çocuklarıyla zor zamanlar yaşadığını itiraf etti ve öğretmen olmanın ne kadar zor bir şey olduğunu anladığını, “Çocukların öğretmeni olmak…Öğretmenlere yeni saygım! Çok hak ediyorlar. Hepsine hokkabazlık yapmak zor oldu. Kendinizi arka plana koymanız ve sadece çocuklara odaklanmanız gerekiyor.” diyerek anlattı.

Yorumlar (0)
24°
parçalı bulutlu
banner202