Kardashian yumurtalarını mı donduruyor?

Khloé Kardashian, geçen yıl Tristan Thompson'dan ayrıldıktan sonra flört hayatını arka plana koyma kararı aldı. Khloé’ye Kris Jenner’dan tepki geldi. Kızının kimseyle görüşüp görüşmediğini merak eden KrisJenner, Khloé’ye bir sürü soru sordu.

Kardashian yumurtalarını mı donduruyor?

İZMİR GÜNDEM - Perşembe günü Keeping Upwith the Kardashians adlı programın bir bölümünde Khloéve annesinin Khloé’nin aşk yaşamı hakkında konuşulduğu görüldü. Kızının kimseyle görüşüp görüşmediğini merak eden Kris Jenner'den Khloé Kardashian’a türlü türlü sorular geldi. “Hayır, hiç düşünmüyorum bile.” diye yanıtlayan 35 yaşındaki Khloé, aşk yaşamına eski sevgilisi Tristan Thompson’dan sonra ara verdiğini söyledi. Aşk hayatı devam eden pek çok arkadaşının olduğunu söyleyen Khloé, kendisinin böyle bir hayat istemediğini söyledi. Kızı True ve kendine odaklanmak istediğini söyledi ve “Belki de bir daha hiç ilişkim olmaz.” dedi. Kendisine soru sormaya devam eden annesi ise bir bebek daha isteyip istemediğini sordu. Khloé, “Hayır, şimdi değil.” cevabını verdi. Anne Kris Jennerise endişeli bir şekilde “Yumurtalarını dondurmalısın.” diye karşılık verdi. Khloé şu anda bunu umursamadığını, bir gün isterse yaptırabileceğini söyledi.

Kris Jenner, geçtiğimiz günlerde kızı Khloé’nin zor bir yıl geçirdiğini söyledi. Tristan ve aile dostları Jordyn Woods tarafından aldatılan Khloé Kardashian, bu haberler çıktığında henüz kızı True’ya hamileydi. Doğumundan beri kötü günler geçiren Khloé, tekrardan ilişkiye başlamak isterse zaten flört hayatına geri dönebileceğini, yalnız olmanın negatif bir şey olmadığını söyledi.

Yorumlar (0)
13°
az bulutlu
banner202