Karakomik Filmler'in İzmir Galası Yapıldı

Cem Yılmaz’ın yönetmenliğini ve senaristliğini yaptığı “Karakomik Filmler”in İzmir galası, İzmir Optimum’da yapıldı.

Karakomik Filmler'in İzmir Galası Yapıldı

Cem Yılmaz, yönetmenliği ve senaristliğini yaptığı Karakomik Filmler’in İzmir galası için geldiği Optimum’da, seyircileri kahkahaya boğdu. "G.O.R.A.", "A.R.O.G.", "Arif v 216" ve "Hokkabaz" gibi filmlerle büyük beğeni toplayan ünlü komedyen Cem Yılmaz, yönetmenliği ve senaristliğini yaptığı yeni filmi Karakomik Filmler’in İzmir galası için, filmin oyuncu kadrosuyla beraber Optimum’a gitti. Yılmaz'ın yanı sıra Zafer Algöz, Cem Davran, Can Yılmaz, Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Ebuzziya, Umut Kurt, Nilperi Şahinkaya ve Alişan Uğur gösterim öncesi filmi izlemeye gelenlerle sohbet etti.

Cem Yılmaz, gösterim öncesi yaptığı konuşmada, "Yalnız perdede olmak değil, sizlerle birlikte olmak için İstanbul'dan koşup İzmir'e geldik. Hazır hepimiz buradayken size filmden 20 dakika oynayacağız. Bazı salonlarda Joker oynuyor ama başrol oyuncusu, yönetmeni ne geliyor, ne gidiyor. Bizim aramız her zaman sıcak olsun" diyerek sinemaseverleri güldürdü. Ünlü komedyen "Sinema perdesinde filmimi izlerken 'ah keşke şurası şöyle olsaydı' demiyorum. Çünkü önümüzde uzun bir yol var. Her zaman daha iyisini yapabiliriz. 16 senedir, yalnızca komedi değil içinde dram da olan bir projeydi bu. 1,5 sene önce çok kalabalık bir kadroyla başladık. Böyle bir eser ortaya çıkardık. 'Arkadaşlarıyla film yapıyor' diyorlar. Benim arkadaşlarım aktör. Yani çevrem böyle. Bir market işletiyoruz da filmlerde bir araya gelmiyoruz. Onlar da çok çalışarak film yapabilirler. Benle de film yapabilirler ama yapmıyorlar. Yapmadıkları için de izleyemiyoruz. Bizim filmlerden çok daha güzeli, komiği, dramatikleri var ama zihinlerde" diye konuştu.

Yılmaz gazetecilere verdiği röportajda ise, "İzmir çok önemli bir yer. İzmir bizim canımız. Filmlerde İzmir'e hep uğruyoruz. Karakomik şemsiyesi altında dört hikayemiz var. Ocak ayında da diğer iki filmi izleyeceğiz. Ciddi kalabalık bir oyuncu kadrosu var. Değişik bir deney oldu" dedi. Filmin oyuncularından Zafer Algöz, "Türkiye'nin en güzel kenti, Türkiye'nin en güzel insanlarının yaşadığı muhteşem şehir. Oyunlarımızda önce İzmir'de prömiyer yaparız, İzmir'in şansına inanırız" derken, Cem Davran ise, "Karakomik filmler fikri, bize iyi gelecek bir iş. Özellikle Cem kardeşime teşekkür ediyorum. Bu seri ile şık yerlere gidiyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
13°
az bulutlu
banner202