Kadir İnanır O İddiaya Cevap Verdi

Duayen oyuncu Kadir İnanır, şarkıcı Ebru Polat'ın kendisi ile alakalı ortaya atmış olduğu “Kadir İnanır öz amcam olabilir” iddiasına cevap verdi.

MAGAZİN 07.11.2019, 17:07
Kadir İnanır O İddiaya Cevap Verdi

Ebru Polat, yeni şarkısı Anlayacaksın’ı çıkardıktan sonra magazin programı 2. Sayfa’nın konuk oldu. Polat burada yapmış olduğu açıklamasında, ilk defa böyle bir şey söylediğini ifade ederek Kadir İnanır ile alakalı anlattıkları ile gündeme oturdu.

Kadir İnanır’ın öz amcası olabileceği iddiasında bulunan Ebru Polat, Babaannesinin eşi ile sorun yaşadığından ötürü üç çocuğunu yurda bıraktığını, sonra eve çıkarak durumunu düzelttiği zaman çocuklarını geri almak istediğini fakat en büyük çocuğunun evlatlık verildiğini, Kadir İnanır ile babasının inanılmaz benzediğini, Babaannesinin senelerce ‘Kadir İnanır senin amcan’ diye öğrettiğini, Kadir İnanır’ı uzaktan gördüğünde kendisine çapkın değil de çok tatlı baktığını, 12 senedir bu işi yaptığını ama ilk kez böyle bir şey söylediğini belirtmişti.

Yeşilçam'ın duayen oyuncusu Kadir İnanır, evvelki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde kameralara yansıdı. Yakın dostu ile beraber geldiği AVM'de kundura ve takım elbise deneyen İnanır, Polat’ın bu iddialarına yanıt olarak, böyle bir şeyin mümkün olmadığını, amcası falan olmadığını ve  Ebru’nun saçmaladığını ifade etti.

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202