Justin’in Görüntüleri Herkesi Şoke Etti

Dünya starı meşhur şarkıcı Justin Timberlake'in 7 senelik eşi Jessica Biel'i, rol arkadaşı Alisha Wainwright’le aldattığı öne sürüldü.

MAGAZİN 26.11.2019, 15:34 26.11.2019, 15:34
Justin’in Görüntüleri Herkesi Şoke Etti

Mhur şarkıcı Justin Timberlake’in, rol arkadaşı olan Alisha Wainwright’le el ele görüldükleri haberleri magazin gündeminde bomba etkisi yarattı.

Amerika’nın New Orleans kentinde bir barda eğlenmekte olan Justin Timberlake ve Alisha Wainwright’ın samimi görüntüleri sevenlerini şoke etti. Timberlake’in o eğlence gecesinde parmağında alyansının olmaması da aldatma iddialarını kuvvetlendirdi.

The Sun’da yayınlanmış olan görüntülere göre Justin Timberlake’in gece bitiminde tek başına ayağa kalkamayacak kadar sarhoş olduğu öne sürüldü. Etrafında bulunan kişilerin yardımı ile ayağa kalkmış olan Timberlake, mekandan tek başına çıktı.

People isimli dergiye konuşmuş olan bir kaynaksa ikili arasında duygusal bir yakınlaşmanın söz konusu olmadığını ifade etti.

Eline geçen tüm fırsatlarda eşi Jessica Biel ile alakalı “O beni ve hayatımı değiştirdi” şeklinde konuşan Timberlake’in bu hareketinin ardından eşi Biel’in tepkisi de merak edilir oldu.

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202