İşte sokağa çıkması yasaklanan ünlü isimler!

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 65 yaş ve üstü vatandaşların sokağa çıkmaları yasaklandı. Bu yasağın ardından gözler ünlüler dünyasına çevrildi. İşte sokağa çıkması yasak olan ünlü isimler...

MAGAZİN 23.03.2020, 13:21 23.03.2020, 15:00
İşte sokağa çıkması yasaklanan ünlü isimler!

74 yaşındaki Süperstar salgına karşı sıkı önlem aldı. 600 metre karelik evini her gün sirkeli sularla temizleyen Ajda Pekkan; 4 yardımcısına maske taktırıyor ve evine ziyaretçi kabul etmiyor.

71 yaşındaki şarkıcı Selami Şahin önceki gün Bebek'te yürüyüş yaparken kameralara takılmıştı. Usta sanatçının uyarılara rağmen dışarı çıkması tepki çekmişti.

76 yaşındaki usta oyuncu kendine bakan ünlüler arasında. Geçtiğimiz günlerde eczanede görüntülenen Çehre "Kendi çapımda önlemler alıyorum. Büyük alışverişlerime giderken muhakkak maske ve eldiven takıyorum. Ama normal zamanda, arabada mendillerim var… Bol bol su içmeye çalışıyorum. Arabamda evimde her yeri silmeye çalışıyorum. Her bireyin özellikle çocuklu ailelerin çok daha dikkatli olması gerektiğini düşünüyorum" diyerek salgına karşı sevenlerini uyardı.

72 yaşındaki Erol Evgin de koronavirüse karşı evinde kalan ünlülerden. Usta şarkıcı "Evde kaldığımız bu günlerde yarım kalan resimlerimi tamamlıyorum. Sizler de hobilerinize sarılın; müzik dinleyin, film izleyin, kitap okuyun. Sanat herkese iyi gelir. Moralinizi yüksek tutun. Evde kalın, bu günler de geçecek." diyerek hayranlarına moral verdi.

68 yaşındaki İbrahim Tatlıses'in sevenlerine salgın mesajı ise şöyle: "Bu zor süreci evimde geçiriyorum. Lütfen sizler de evinizde kalın, güvende kalın. Ellerimizi bolca yıkamayı da unutmayalım."

67 yaşındaki Bülent Ersoy ise salgına karşı çevresindeki herekesi adeta alarma geçirdi. Diva, sahne kostümlerini ve evini dezenfektanlarla temizletti. Yanına bir yardımcısından hariç hiç kimseyi yaklaştırmayan ünlü sanatçı Nişantaşı'nda sıklıkla uğradığı modacısı, mücevheratçısı ve kürkçüsüne ise "Mağazanızı baştan aşağı temizletin, sirkeli sularla yıkatın yoksa adımı atmam." talimatını gönderdi.

78 yaşındaki Türk sinemasının yaşayan efsanesi Şener Şen.

77 yaşındaki Yeşilçam'ın güzellerinden olan Fatma Girik.

72 yaşındaki usta oyuncu Erdal Özyağcılar

77 yaşındaki yine Yeşilçam'ın efsanelerinden Filiz Akın.

77 yaşındaki yine Yeşilçam'ın efsanelerinden Filiz Akın.

Hem sesi hem görüntüsüyle hala bizleri büyüleyen 74 yaşındaki Emel Sayın.

75 yaşındaki usta şarkıcı Orhan Gencebay.

72 yaşındaki Hülya Koçyiğit.

Yorumlar (0)
19°
parçalı az bulutlu
banner202