Hadise'den Yine Olay Yaratacak Video

Son zamanlarda gündemden düşmeyen Hadise, bu kez de Ezhel'in şarkısı ile ettiği dansın videosunu paylaştı ve izlenme rekoru kırdı.

MAGAZİN 03.10.2019, 11:45 03.10.2019, 12:36
Hadise'den Yine Olay Yaratacak Video

Bir süredir sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Hadise, cesur pozları ve gösterişli konser kostümleri ile magazin gündeminin çok konuşulan kişileri arasında yer almayı başarıyor. Önümüzdeki günlerde 35 yaşına girecek olan şarkıcı, geride bıraktığımız aylarda ünlü Youtube fenomeni Reynmen'in son şarkısı olan Ela eşliğinde çektiği iddialı dans videosu ile olay olmuştu. Kıyafeti ile Perabet çok konuşulan Hadise'nin bu videosu 1 milyonun üzerinde izlenmişti. Yine geçtiğimiz günlerde askılı atletli özçekimi ile büyük tepki toplayan şarkıcı, şimdi de rap sanatçısı Ezhel'in 'Aya' şarkısıyla çektiği dans videosu ile yine adından söz ettirmeyi başardı.

Göğüs dekolteli kıyafeti ile dans ettiği o anları 10 milyonu aşkın takipçisinin bulunduğu Instagram hesabının  hikaye kısmından yayınlayan Hadise, takipçilerinden geçer not aldı. 

İşte Hadise'nin Ezhel'in Aya Şarkısı ile Olay Yaratan Videosu:

http://www.youtube.com/watch?v=Hu5NE_hN2Fg

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202