Game of Thrones’un yıldızı Koronavirüs için yardım talebinde bulundu

Game of Thrones ‘da Daenerys Targaryen'i oynayan Emilia Clarke, koronavirüsün yarattığı korkutucu ve sürekli değişen acil durumlardan dolayı Instagram videolarında hayranlarına yardım etmek için bir duyuru yaptı.

MAGAZİN 03.04.2020, 00:39 03.04.2020, 00:43 Özgür Çakar / [email protected]
Game of Thrones’un yıldızı Koronavirüs için yardım talebinde bulundu

İZMİR GÜNDEM -33 yaşındaki güzel oyuncu, hayranlarından yürekten bir Instagram videosunda Same You’nun COVID-19 yardım fonuna bağış yapmalarını istedi. Game of Thrones oyuncusu, “korkutucu” koronavirüs pandemisinin daha yıkıcı sonuçları olmaması için “yardım çağrısı” yayınladı.

Emilia Clarke’nin kuruculuğunu yaptığı ve beyin hasarı olan kişileri tedavi edilebilmeleri için kurulan yardım sitesi SameYou, şimdi de günümüzde binlerce kişinin ölümüne sebep olan COVID-19 için yardımlarını bekliyor.

Emilia duyurusuna, “Sevgili kişiler, izolasyon kabinimden yardım istemek için yazıyorum!” diyerek başladı.Emilia, 27.4 milyon takipçisine, organizasyon için 250.000 sterlin toplanmasıkarşılığında “teşekkür etmek”amaçlı sanal bir akşam yemeği videosuteklifi sundu. “Mevcut korkutucu ve sürekli değişen koronavirüs acil durum nedeniyle, inme ve beyin hasarı hastalarına temel destek sağlamak için biyografimdeki bağlantıdan bağış yaparak 250.000 £ toplamamda yardım eder misiniz?Bu fon aynı zamanda koronavirüs pandemisi ile başa çıkmak için gerekli olan hastane yataklarının boşaltılmasına, iyileşmesi için bir alana ihtiyaç duyanlara bakmak için de yardımcı olacaktır.” diyerek niyetini dile getirdi.

Ünlü oyuncu mesajını şöyle bitirdi: “Cömertliğinizin yüzde 100'ü önümüzdeki haftalarda sanal rehabilitasyon kliniği desteğini finanse edecek ... Bu çok büyük bir görev ve çok büyük bir soru, ama hepiniz çok büyük yürekli ruhlarsınız, bu yüzden biliyorum onlara yardım etmeme yardım etmek isteyeceksiniz!”

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202