Fulya Zenginer 3 yıllık ilişkisini evlilik ile taçlandırdı.

Ünlü oyuncu Fulya Zenginer, 3 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Kuntay Tarık Evren ile evlendi.

MAGAZİN 30.09.2019, 11:36
Fulya Zenginer 3 yıllık ilişkisini evlilik ile taçlandırdı.

Ünlü oyuncu Fulya Zenginer, 3 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Kuntay Tarık Evren ile evlendi. Küçük Kadınlar dizisi ile ün kazanan Zenginer, düğün fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı.

Uzun bir süredir oyunculuk yapmayan Zenginer, geçtiğimiz yaz evlilik teklifi almıştı. 2017 yılında tektaş ile verdiği bir pozu paylaşan ve evlendiğini söyleyen Zenginer daha sonra bunun bir şaka olduğunu belirtmişti. Geçtiğimiz aylarda yaptığı bir paylaşımda bu sefer kötü bir şaka yapmadığını söyleyen Fulya Zenginer, gerçekten de evlendiğini hayranlarına duyurdu.

Dün evlenen Fulya Zenginer, ayakkabının altına arkadaşlarının isimlerini yazarak bir geleneği sürdürmeye devam etti.

Çiftin düğün öncesi hazırlıkları ve düğün fotoğrafları anlık olarak sosyal medyadan yayınlandı. Çiftin dostları mutlu günlerinde onları yalnız bırakmadı.

Evlilik teklifini İtalya’da alan ünlü oyuncu, balayı için de İtalya’yı tercih ettiklerini söyledi. Düğünün hemen ardından çift İtalya’ya uçtu.

1.5 yıl önce annesini kaybeden Zenginer, annesinin gidişine hala alışamadığını bu yüzden ilk başta düğün istemediğini ifade etti. Fakat daha sonra eşinin ailesinin varlığından destek aldığını aile kavramının kan bağı ile olmadığını söyleyen Zenginer, düğün yapmaya karar verdiğini ifade etti. Bu kararından mutlu olduğunu söyleyen ünlü oyuncu sosyal medyadan Kuntay Tarık Evren’in ailesi ile fotoğraflarını paylaşarak babasının yokluğuna alıştığını fakat annesinin yokluğuna alışamadığını fakat Evren Efsanebahis ailesinin onun yanında olduğunu, koca bir aile olduklarını not düştü.

Yorumlar (0)
25°
açık
banner202