Eşofmanlı Şevket Hoca Bomba Gibi Döndü

Güldür Güldür programına 2 senelik bir ara veren ünlü oyuncu Çağlar Çorumlu güldüren tiplemesi ile sahnelere geri döndü.

MAGAZİN 07.10.2019, 14:19
Eşofmanlı Şevket Hoca Bomba Gibi Döndü

Güldür Güldür programın hemen hemen 2 sene aranın ardından tekrar dönen Çorumlu, Eşofmanlı Şevket Hoca karakteriyle seyirci karşısına çıktı. Çorumlu’nun, yaptığı siyasi göndermeler programa damgasını vurdu.

Güldür Güldür ekibinden ayrılarak Gülse Birsel’in Jet Sosyete dizisine geçen ama orada diziden umduğunu elde edemeyen bunun üzerine 2 senelik bir aranın ardından yeniden Güldür Güldür’e dönen Çağlar Çorumlu, yeni sezonun önceki günkü bölümünde dikkat çekici bir gönderme ile sahnelere bomba gibi döndü.

Kuvvet Size Geri Döner

Skeçte devamlı elinde bulunan balın tanıtımını yaptığı görülen Nerobet ve güç verdiğini anlatan Şevket Hoca, skeç bitiminde bu balı kendisine soru sormakla görevli olan ekip arkadaşlarına verince olanlar oluyor. Arkadaşları bu sefer Hocayı kucaklayıp götürmek istiyorlar. Hocada arkadaşlarına güç verdiğini kuvvet verdiğini ama kuvvetin de dönüp kendisini vurduğunu belirterek bunun aynen siyasetteki gibi olduğunu belirterek “siyasette aynı böyle bal gibi verdiğiniz kuvvet size geri dönüverir” ifadeleri ile salonu ayağa kaldırdı.

Yorumlar (0)
açık
banner202