Ercüment Çözer’in Hikayesine Odaklanan Saygı Dizisi BluTV’de Yayınlandı

Behzat Ç.’nin unutulmaz anti kahramanı Ercüment Çözer’in hikayesine odaklanan Saygı dizisi BluTV’de yayınlandı. Dizi, adalet kavramını farklı bir bakış açısıyla irdeleyecek.

MAGAZİN 27.10.2020, 15:39 ozgur cakar
Ercüment Çözer’in Hikayesine Odaklanan Saygı Dizisi BluTV’de Yayınlandı

Saygı – Bir Ercüment Çözer Dizisi, bugün BluTV‘de izleyici ile buluşuyor.

Birgün'ün haberine göre; İlk olarak Behzat Ç. dizisinde karşımıza çıkan, Nejat İşler‘in hayat verdiği Ercüment Çözer karakterini bu kez farklı bir şehirde, farklı bir hikâye içinde izleyeceğiz.

Dizi hakkında BluTV’de yer alan tanıtım yazısında şu ifadeler yer alıyor:

Toplumdaki yozlaşmanın çözümünü kendi adaletini sağlayarak arayan Ercüment Çözer’in yolu, toplumdaki sapkınlık ve kötülüklerin içine sıkışmış iki genç olan Helen ve Savaş ile kesişir. Helen ve Savaş başlarına gelen olaylar sebebiyle adaletin elinden kaçanların peşine düşmeye karar verir. Bunu öğrenen Ercüment Çözer ise saygısızlara savaş açan bu ikiliye kendini polis olarak tanıtarak onların güvenini kazanmaya çalışır.

Inter Medya yapımcılığında yarın seyirciyle buluşacak olan Saygı -Bir Ercüment Çözer Dizisi; Nejat İşler, Boran Kuzum, Miray Daner, Erkan Can, Rojda Demirer ve Tansu Biçer’i bir araya getirirken dizinin senaristliğini Ercan Mehmet Erdem, yönetmenliğini ise Ali Taner Baltacı yapıyor.

Yorumlar (0)
23°
parçalı bulutlu
banner202