"En büyük hobim cinsel ilişkiye girmek" diyen Didem Soydan'dan Gerizekalı olmayın isyanı

En yakın arkadaşı Umut Eker ile salgın nedeniyle evden çıkmayan Didem Soydan, en büyük hobin nedir sorusuna "Cinsel ilişkiye girmek" diyerek espri yaptı. Bu cevabının kısa sürede gündem olması üzerine açıklama yapan Soydan "Gerizekalı olmayın" diyerek tepki gösterdi.

MAGAZİN 23.03.2020, 11:54
"En büyük hobim cinsel ilişkiye girmek" diyen Didem Soydan'dan Gerizekalı olmayın isyanı

Yaptığı her açıklaması ve paylaşımı ayrı bir olay yaratan Didem Soydan, dünyayı etkisi altına alan koronavirüsten korunmak için en yakın arkadaşıyla evden çıkmama kararı aldı. Evde videolar çekip Instagram hesabından paylaşan Soydan, "En büyük hobiniz nedir" sorusuna verdiği cevapla yine gündem oldu.

"EN BÜYÜK HOBİN CİNSEL İLİŞKİYE GİRMEK"

Yıllardır yediği içtiği ayrı gitmeyen Umut Eker ile evde zaman geçiren ünlü model Didem Soydan, arkadaşının "En büyük hobin ve fobin nedir?" sorularına "Cinsel ilişkiye girmek ve girememek" diyerek cevap verdi. Soydan'ın bu cevabı kısa sürede sosyal medyaya damga vurdu.

"GERİZEKALI OLMAYIN"

Yaptığı espri yanlış anlaşılan ve Instagram magazin sayfalarında haber olan Didem Soydan, yeni bir video çekerek "Hem gerizekalı olmayın hem evde olun" dedi.

Yorumlar (2)
Doğan solak 4 yıl önce
Geri zekalı ve isterik olan sensin didem hanım konuştuklarınızla yaptillariniz ortussun gündemde kalabilmek icin her lafı söyleyip her naneyi yiyorsunuz sonra suçu başkalarına atıyorsunuz
Maziden biri 4 yıl önce
Bize ne amq herkes tuttuğunu s2yor derdi bize mı düştü
20°
parçalı bulutlu
banner202