Eminem kızı Hailie ile gurur duyuyor

Eminem, ebeveyn yetiştirme konusunda artık kendini özgüvenli hissediyor. Çocuk yetiştirebilmesinin onun en büyük başarılarından biri olduğunu paylaşan ünlü rapçi, 24 yaşındaki kızı Hailie üniversiteye gittiği ve henüz çocuk sahibi olmadığı için onunla gurur duyduğunu söyledi.

Eminem kızı Hailie ile gurur duyuyor

İZMİR GÜNDEM - Bu ayın başlarında Mike Tyson ile Hotboxin’e konuşan 47 yaşındaki Eminem, kızı Hailie Jade Scott ile ne kadar “gurur duyduğunu” anlattı.Eminem, Tyson 24 yaşındaki Hailie'nin çocuğu olup olmadığını sorduğunda, "Bebek yok." diye yanıtladı. “Sadece bir erkek arkadaşı var. İlişkileri iyi gidiyor.” dedi.

Gurur duymasının tek sebebi tabii ki de sadece kızının genç yaşta anne olmaması değildi. Hailie, üniversiten 4 üzerinden 3.9 ortalama ile mezun olduğu için Eminem çok mutlu olmuş. Ayrıca kızının ne kadar çabuk büyüdüğünü söyleyen gururlu baba, "Kesinlikle çılgınca." diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

“Ayrıca büyüttüğüm bir de yeğenim var, bu… o benim için kendi kızım gibi ve o 26 yaşında” diyerek çocuk büyütmenin onun için ne kadar güzel bir duygu olduğunu sözlerine ekleyen Eminem’in ayrıca 2 kızı daha var. Yani 47 yaşındaki ünlü rapçinin 3 tane kızı var!

“Yani bu gibi başarılarımı düşündüğümde, muhtemelen gurur duyduğum şey bu, çocukları yetiştirmek.” diyen Eminem, sözlerine ünlü biri olarak çocukları havalanmayan kişiler olarak yetiştirmenin de ne kadar önemli olduğunu söyledi.

Şu an 24 yaşında olan Hailie 2014 senesinde Michigan State Üniversitesi’nden mezun olmuştu.

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202