Ege Elemeleri İzmir’de Yapılacak

Sinemaya ve dizi film sektörüne yeni oyuncular kazandırma amacı olan “4.Sinemanın Kral ve Kraliçesi Yarışması”nın Ege Bölge Elemesi Mövenpick Otel’de yapılan bir toplantı ile tanıtıldı.

MAGAZİN 17.11.2019, 10:04
Ege Elemeleri İzmir’de Yapılacak

Seneler evvel Yeşilçam’ın kral - kraliçesinin seçildiği ve seçilenlerin o seneler de sinema filmlerinde oynadığı nostaljik yarışmanın güncel versiyonu “4. Sinemanın Kral ve Kraliçesi Yarışması“ Ege Bölge Elemeleri basın toplantısına, Vizyon Production Ajans Başkanı Atilla Kaplakaslan, ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, Salih Güney, Volkan Severcan, geçen senenin Kral ve Kraliçesi Yağmur Çokgenç ve Reza Mollazadeh, Av.Kasım Aksoy, Arif Işık, Evrim Selvi ve Ufuk Su katılımda bulundu.

Toplantıda konuşma yapan Jüri Başkanı Tamer Karadağlı, Ege’de yapılacak elemelerin 15 Mart 2020’de İzmir ilinde gerçekleştirileceğini, emsallerinden farklı olarak bu yarışmada para ödülünün olmadığını, ödülün oyunculuk eğitimi olduğunu, yarışmada dereceye girenlerin İstanbul ilinde usta eğitmenlerce 10 günlük sıkı bir kampa alınacağını ve eğitileceğini, gerçekleştirilecek olan elemelerde yalnızca güzellik aranmadığını ve yeteneğin ön planda olacağını sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)
11°
parçalı bulutlu
banner202